Da li ima nekog sa foruma da zna nekog ko ima ovaj model motora u CG? Dakle u pitanju je benelli tre k amazonas, a drug mi se zainteresovao za njega, pa bi da ga pogleda uzivo.
Pozdrav.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Ma, je li moguce da niko ne vozi ovo cudo kod nas ?
Pozdrav.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
A sto znam, brate moj, rekoh da pitam, jer se ovome momku bas svidio... Mada citajuci kritike o ovom modelu motora, ne bih bas rekao da je nesto narocito hvaljen.
EDIT: Direktore, ka i vazda, hvala na informaciji !
Pozdrav.
E, sad se sjetih, bio je jos jedan benelli u Br (za upucene-Istocna Budva ), lici na jager-ovog speed triple-a sa onim svijetlima.
Last edited by Ivan Grozni on 17 Aug 2009 14:34, edited 1 time in total.
Ljudi, hvala svima za ove info. Mexiko, brate moj, za te puske ces meni valjat da mi koji savjet das, ne mogu da trpim vise ove idiote u saobracaju !!
Brato dovodiš sebe u opasnost kad postaviš pitanje o nekom motoru jer vlasnici istih vrlo često lično shvate kritike , u najmanju ruku kao da im se radi o familiji . U Pg koliko znam imaju dva Benelija , jedan je proveo jedno mjesec dana u servisu kod Muse zbog kvara na mjenjaču a ovaj drugi je na Bd ili BR tablice . Meni se čini da je napredniji dizajn malo na uštrb kvaliteta . E ja rekoh , pa sad ako me koji Kinez presretne na ulici .....