Sasvim obican dan...

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Sasvim obican dan...

Post by Gasho »

Juce popodne zazvoni telefon. Vidim neki nepoznat broj sa +385 pocetkom. Posto ocekivah dvojicu iz Zagreba, misljah da su oni. Medjutim, na telefonu covjek iz Poreca. Kaze da je dobio moj broj od "Libertasa" iz Dubrovnika, ne poznajemo se, ali, kaze, imam problem. Crkao mu Guzzi star 30 godina. Pitah ga dje je, a on kaze da je na benzinskoj u Kotoru. Posto smo razjasnili na kojoj je pumpi, ja mu kazem da ceka tu, sto mu je bilo smijesno kad je cuo... :mrgreen:
Ja zovnem Mracnog i prekinem ga u partiji tenisa, sorry...
On zovne Dada, i uglavnom za nevjerovatnih par minuta ekipa opkoljava benzinsku, rijeci covjeka vlasnika Guzzija. Sa sve cetiri strane ulaze motori, auta sa prikolicama i razna druga cuda. Svi skacu da rastavljaju motor, mijenjaju svecice, probaju kablove i na kraju mijenjaju bobinu koja je bila glavni problem. Za sve to vrijeme se toce ogromne kolicine piva. Motor se stavlja u funkciju i ekipa nastavlja za Budvu gdje ih ponovo opkoljavaju bikeri u La Perli i tu se nastavlja unistavanje Nikova i Jelena. Ja ih ocekujem u Baru, ali mi se javljaju iz Buljarice dokle su uspjeli da dobace. U pitanju nije vise bobina, vec toliko piva da je kolega Guzziste, koji takodje vozi neki choper, ispred restorana u Buljaricama palio gumu... :D
Konacno danas stigose u Bar. Uz nevjericu pricaju o svemu sto im se dogodilo, a u svakoj rijeci osjecam zahvalnost svima koji su ucestvovali u akciji. Motor je radio, ali nije to bio rad kakav se ocekuje od takve masine. Za sve je bila kriva bobina od zastave i lose nastelovane platine. Tada na scenu stupa Gojko iz Petrovca, stavlja novu bobinu i sve posteluje. Zadnju poruku koju sam dobio od Mica iz Poreca, bila je da motor nikad bolje nije radio... :mrgreen:
I ja bih htio svima da se zahvalim koji su na bilo kakav nacin ucestvovali u svemu ovome. Zivjeli...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Danilo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CX

Re: Sasvim obican dan...

Post by Danilo »

Gojko je doktor za Moto Guzzi. Ne sumnjam da je on malo "takao" Falkonca svojim ljekovitim moćima.
OLDTIMERCLUBMONTENEGRO
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Hahaha, kako se izasmijah, stavi ovo na naslovnu da se zna koliko je i kakvo moto srce :-)
Hold your horses, man
Freeride
velimlje
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by velimlje »

Svaka vam cast , svima !! :clap: :clap: :clap:
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Svaka cast svima ali da ne bjese ovog iz Poreca nista od ove akcije, znaci, njemu najvisa cast ;)
Sala mala,ali ....... vidim da bi se isplatilo i isfolirat kakav kvar na motoru kod vas :obscene-drinkingcheers:
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Bravo momci :clap:
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

e moj Gasho, možda tvoj broj izađe u neki katalog kojekakvih nagrada za humana djela i pomoći po Balkanu :D
to majstori, mogu mislit face junaku kad je vidio opkoljavanje a onda enormne količine ječma... vrhunski!
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

zamisli coek pomisli kakva divlja banda crnogorska oce da mu uzme motor, kukavac,
risk,is what makes life worth living.
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

To je taj rad!
14:23
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

E, da. Da ne zaboravim, tocenje piva je pocelo na benzinskoj kada je ekipa shvatila da je motor pokvaren, a radnik sa pumpe im rekao: -Moze cetiri Nika...
A sto ne bi moglo, osatalo je istorija...
Inace, od njih cetvorice Istriana, dvojica su bili porijeklom iz Crne Gore, pa su zato juce bili samo dvojica kod mene, a ovi "nasi" su skocili do rodjaka u Podgoricu...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Post Reply