Moto-klub ... (tri tacke)
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Re: Moto-klub ... (tri tacke)
znaš kako Tattoo, nešto smo i oko toga razglabali ali se nismo previše zagrijali jer kad već osnuješ klub trebaš i radit oko tih stvari, a mi neki imamo i oko naših "regularnih" života dosta trke i frke pa nismo yagrijani prećerano. Sad kad krene malo bolje ova ideja oko sajta i naše družine možda se nešto i krene radit... no što se mene tiče, vrijeme je faktor koji mi najviše fali
- blazo.milic
- NLB Moderator
- Vozim: GS1200 Adventure
Ista stvar, pricali o tome, medjutim treba za to dosta vremena odvojiti. Normalno ako ce covijek time da se bavi ozbiljno.
Ali eto, vrijeme ce pokazati. I ovo je pionirski potez na ovom prostoru, tako da sto da ne, i klub ce da bude jednog dana.
Ako nista drugo svi primjecujemo kako svake godine ima sve vise i vise motora po ulicama Podgorice i cijele Crne Gore.
Ali eto, vrijeme ce pokazati. I ovo je pionirski potez na ovom prostoru, tako da sto da ne, i klub ce da bude jednog dana.
Ako nista drugo svi primjecujemo kako svake godine ima sve vise i vise motora po ulicama Podgorice i cijele Crne Gore.
Jedva cekam da nedjelja dodje, amanamanamanamana da nedjelja dodje
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Ja nisam glaso jer nisam iz Podgorice, a ovaj naši novi sa primorija imace najvjerovatnije promotivnu voznjo do Umaga 
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
E mi smo imali "klub" u ulici Mose Pijade u podrumu Deja C. jos davne 1981. godine, doduse nije bio ni NVO a jos manje registrovan (koliko ni motori koje smo tada vozili) i od toga kluba je citav ulaz "mirisa" na mjesavinu tako da ja mislim da je PG,tada TG, prva pocela osnivanjem klubova.
Pristup internetu doduse nismo imali ali nam je forum bio dosta dobro prihvacen (ali ne od komsija sto mi ni dan-danas nije jasno) a imali smo i dosta zenskih clanova kojima je clanarina....bila besplatna:lol:
a od tehnike smo imali samo gramofon par LP-a a i danas kad cujem Bijelo dugme i pjesmu "dozivjeti stotu" sjetim se tog predivnog vremena

Pristup internetu doduse nismo imali ali nam je forum bio dosta dobro prihvacen (ali ne od komsija sto mi ni dan-danas nije jasno) a imali smo i dosta zenskih clanova kojima je clanarina....bila besplatna:lol:
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- blazo.milic
- NLB Moderator
- Vozim: GS1200 Adventure
Bogami davna ali dobra 81-va. Bio sam sasmo mali, ali sudeci po ovima starijima kad mi pricaju, bila su to dobra vremena.
A ja tada bio u drugom osnovne. a ovako ko ja star konj. Eh.
Svakako zavidim.
A ja tada bio u drugom osnovne. a ovako ko ja star konj. Eh.
Svakako zavidim.
Jedva cekam da nedjelja dodje, amanamanamanamana da nedjelja dodje
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
Free rider...
Ne mogu ni sebe da trpim...
Ne mogu ni sebe da trpim...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
Osnivanje kluba je ozbiljna rabota... podrazumijeva ozbiljnu papirologiju, osnivanje NVO, (osnivačkih akata kojih se treba pridržavati i snositi konsekvence), tako da iza kluba treba da stoje ljudi koji su sposobni da budu organizatori u pravom smislu, da mogu obezbijediti ozbiljne sponzore (što je danas gotovo nemoguće), da organizuju moto skup u Crnoj Gori (pravi moto skup koji svima nama treba a imamo prelijepe lokacije), da objasne članovima da se ponašaju u skladu sa Statutom kluba i da šire bajkersko prijateljstvo i druženje na prostoru Crne Gore. U Crnoj Gori postoji nekoliko moto klubova ali sve se svodi na klubske boje i učešće na tuđim skupovima. Volio bih da imamo prepoznatljiv klub, prepoznatljiv po bilo čemu, skupu u prvom redu, i rado bih bio član takvog skupa. Prvi motor sam kupio 1978. i od tada čekam...
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Ja sam vec sa Sasom pricao na ovu temu.. Statut kluba je pripremljen jos pre par meseci, a koji je po ugledu na neke klubove u regionu. Sam proces osnivanja je poprilicno jednostavan i ne kosta nista. Osim statuta potrebne su jos neke odluke osnivacke skupstine i sva ta dokumentacija moze biti spremna u roku od nekoliko dana...
E sad, istina je da je ogracinavajuci faktor vreme kojim svi mi raspolazemo. Sam cin osnivanja kluba i njegovo papirolosko postojanje je vrlo jednostavna stvar i mislim da bi je trebalo uraditi u jednom momentu, a t aprica uvek mzoe da preraste u nesto ozbiljnije..
E sad, istina je da je ogracinavajuci faktor vreme kojim svi mi raspolazemo. Sam cin osnivanja kluba i njegovo papirolosko postojanje je vrlo jednostavna stvar i mislim da bi je trebalo uraditi u jednom momentu, a t aprica uvek mzoe da preraste u nesto ozbiljnije..
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
nijesam ni ja upucen u problematiku, tako da ne znam sta bi sve bilo komplikovano...
a valjalo bi stvarno osnovati nesto, bar kad se kupi neki full kros da ga imam na sta registrovati

a valjalo bi stvarno osnovati nesto, bar kad se kupi neki full kros da ga imam na sta registrovati
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
Registracija moto kluba je sama po sebi jednostavna. Bukvalno se prepiše već postojeći Statut bilo kojeg kluba i registruje u privredni sud u PG. Ozbiljna priča je u samom klubu, ko će se prihvatiti za člana skupštine kluba, upravnog odbora, blagajnika, pečata idr. Lično nijesam nikad registrovao nikakav klub, niti bio član, a ovo kažem iz razgovora sa ljudima koji jesu. Slažem se da je bolji i neobavezan klub nego nikakav i podržavam organizovanu vožnju i druženje.