Moram priznati da je proslo vremena od kad sam ja zadnji put naceo temu na ovizi forum. Losa navika, mora se mijenjat . A evo i prilike za to.
Daklem, Djodjinica, Djodja, gospodin X i ja napravismo jedan mali djir do Ohrida.
Ruta je bila Skadar-Drac, tu prespavasmo, pa onda Elbasan, Pogradec, oklnim putem oko jezera, Ohrid, i nazad preko Tirane.
Evo slika:
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Sto si se stiska sa tim slikama. Daj jos, znamo da ih ima
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Roki wrote:Sto si se stiska sa tim slikama. Daj jos, znamo da ih ima
Druze Roki,
Na ovizi forum glumim finocu, da drugovi koji me ne znadu kazu da sam mlogo fin, zato ig ne objavljivam ovdijen
I da iskoristim priliku da se zahvalim svojim saborkama i saborcima (gorepomenutim Djodjinici, Djodji i mister X-u ) na ekstra druzenju i lijepom putesestviju. Bilo je super, samo sto brat Grozni nece brzo tamo, ponajvise zbog haosa koji vlada na putevima kroz Albaniju.
Pozdrav.
Ivan Grozni wrote:
I da iskoristim priliku da se zahvalim svojim saborkama i saborcima (gorepomenutim Djodjinici, Djodji i mister X-u ) na ekstra druzenju i lijepom putesestviju. Bilo je super, samo sto brat Grozni nece brzo tamo, ponajvise zbog haosa koji vlada na putevima kroz Albaniju.
Pozdrav.
Ovaj mister X, da to nije slučajno onaj što gura kad neko ne može da upali
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "