GROBNIK-MOTO OPEN DAY

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

GROBNIK-MOTO OPEN DAY

Post by bu2rider »

Drage kolege...kao sto se u naslovu vidi....kolega sa foruma milovan i moj drug iz budve odlucismo se na ovaj tezak ali na kraju uspjesan poduhvat....dogovor je vrlo lako pao jer smo svi imali isti interes a to je dobra voznja i zezanje....posto mi pisanija, na zalost, nije jaca strana posto jedna slika govori vise od 1000 rijeci..ja cu se baciti na to..te stoga....ovako je bilo :)
nedelja 22.08.2010. ja i kolega Danilo dosli do kamenara kod kolege Milovana, upakovali motore i plagano put Grobnika...
Image
Image
Image
kad smo stigli tamo prespavali smo i ujutru 23.08.2010. otisli na stazu da se pripremimo za predstojieci naporan dan...
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Posto moj motor nije registrovan tako ga nisam mogao voziti izvan granica nase zemlje cak ni na prikolici, bio sam prinudjen da vozim Danilovu Yamahu R6...
Image
a sada malo slika akcije... :dance: :dance: :dance:
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
bilo je tu naravno i odmaranja jer fizicki ne moze da se izdrzi vise od 5 do max 10 krugova a da ne padne koncentracija i da se ne napravi neka glupost...
Image
nakao n takve voznje po stazi gume odprilike ovako izgledaju
Image
Image
Image
Image
evo i jos nekoliko slika.....
Image
Image
eto...toliko od mene za ovaj put...a volio bih da se ponovo javim sa ovakvim radnim naslovom ili slicnim :D :D :D :D
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: GROBNIK-MOTO OPEN DAY

Post by DrMracni »

:clap: :clap: :clap: :clap:
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Svaka čast momci :clap: Vlado, a što si se toliko navukao na Grobnik :mrgreen:
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Svaka cast!!! :clap: :clap: :clap:
Ima li kakvih snimaka???
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Dovla, još jednom praštaj što ono ne mogah nać, ni dan danas nemam pojma đe je... u zemlju propa!! :doh:
a ovaj naslov me ubija, ove slike još više... što bi reka Del Boy this time next year... ;)
bravo, bravo junaci!!
nanica
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: tomos twister

Post by nanica »

svaka cast :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by bu2rider »

ice wrote:Dovla, još jednom praštaj što ono ne mogah nać, ni dan danas nemam pojma đe je... u zemlju propa!! :doh:
a ovaj naslov me ubija, ove slike još više... što bi reka Del Boy this time next year... ;)
bravo, bravo junaci!!
Ice, brate osjecaj se kao da je stvar zavrsena i ucinjena. ja znam brate da si se ti trudiio da nadjes i niti u jednom trenutku nisam pomislio nista drugo, jer znam koliko bi ti znacilo da ti idies i da se saosjecas na nama brate...zato this time next year :violin: :violin: :D :D :D :D :D :D
PS ako ne bute one more time this year :dance: :dance: :dance: jer je ovo droga ljudi vjerujete mi..pa to je cudo..ali jedina je dobra stvar sto se lako skidas sa nje..cim nemas para..xaxa :D :D . ali tesko krize padaju i tesko se podnose.....
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Svaka čast momci!!! :clap: :clap:

Bu2,kako ti je palo što si morao voziti mrsku ti Yamahu,i to još po Grobniku :twisted: :D ?
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by bu2rider »

Galiot wrote:Svaka čast momci!!! :clap: :clap:

Bu2,kako ti je palo što si morao voziti mrsku ti Yamahu,i to još po Grobniku :twisted: :D ?
pa kolega ne lako...ali sto se mora nije tesko...tako da sam se nekako snasao...ali ostao je veliki zal sto to nije bio moj motor.mislim bila bi jos mnogo bolja voznja i opustenija...mada ni ovako nije bilo lose...dapace :naughty: :dance: :dance: :dance:
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

možemo li neka orientaciona vremena da znamo kakva su se obrćala ovo ono? i koliko ste platili da bi ste vozili, jel ista cijena bila kao na motohappening?
Post Reply