HA, KO JE JUNAK

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

HA, KO JE JUNAK

Post by NikGold »

Drugari ovo je predlog za dvodnevnu vikend turu i ako računamo da je start u NK onda je preko 90% makadam. Znači sledeći vikend 18 i 19 septembar.
1. dan polazak iz NK i i :D kuda drugo nego na Kapetanovo jezero - Velje duboko-Međuriječje-most Pjenavac-Prekobrđe-Ulica-Selišta-Pajkov vir-Mateševo-Trešnjevik-Štavna -gdje se i organizije prenoćište.
2.dan Štavna-Trešnjevik-Bjelasica-Ključ-Mujovića rečine-Mateševo-Pajkov vir-Selišta-Ulica-Međuriječje-gornja Rovca-Maganik-Đevič bor-zabran Kralja Nikole-Morakovo -NK
Računam da će prednji točak preći 2x150-170 km , zadnji pak koji km više :D . Kreće se samo ako bude ok vremenska prognoza jer neke dionice su preko 1800nmv pa do 1973nmv-Ključ.i ne bih volio bit gore kad je nevrijeme . Što se tiče poznavanja prirode i geografije ja sam ovo sve prošao liše dionice Ulica-Pajkov vir ali kad se ne izgubih u Beograd i stari grad u Kotor nadam se da neću ni ođe. Na ruti ima par zahtjevnijih dionica ali mislim da bi se mogle savladati i sa Yamahom xtr i BMW 650gs naravno ako bude đe zapelo nosimo ih ka u Ljepotu poroka. Spavanje na Štavni kome volja u eko katun , kome u šator.
Hajmo sad da vidimo jel koja hanuma horna za ples ;) . Živjeli
+1389+
[`_`]
Grijač guma
Grijač guma

Re: HA, KO JE JUNAK

Post by [`_`] »

ja bih se junacio al nemam motor,jedino ako ces mi posudit jedno ova od ova tvoja dva
Izdajem kucu na Zabljaku 068 618 108
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

Evo i ja sam dobrovoljac, ako mi nadjete motor :D
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Kod nas se svi zale nemamo puteve,kakvi su nam putevi... A sto ce nama putevi kad se samo po makadamu vozi! :mrgreen:
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Ja cu mozda ici, nisam jos siguran kad se vracam iz BG-a... Ima d ase potrudim da dodjem jer mi se taj deo bas vozi! :)
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

[`_`] wrote:ja bih se junacio al nemam motor,jedino ako ces mi posudit jedno ova od ova tvoja dva
moglo bi ali ttr nije registrovan a kao što znaša svakog živog zaustavljaju pa ti ne mogu izaći u susret, žao mi je.
Hogar wrote:Evo i ja sam dobrovoljac, ako mi nadjete motor :D
imaš 5 dana pa kupuj motor :mrgreen:
kopljas wrote:Ja cu mozda ici, nisam jos siguran kad se vracam iz BG-a... Ima d ase potrudim da dodjem jer mi se taj deo bas vozi! :)
Bilo bi nam zadovoljstvo i čast ali tebi je ovo prijepodnevna vožnjica :D

Dobrodošli , mala napomena ne idemo da jedemo no da vozimo , na Kapetanovom mi je bilo super ali dao bih 3 roštilja da smo vozili svo vrijeme . poz
+1389+
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Zadovoljstvo je moje :D A bice vremena i da se jede, to je svega 150 km po danu, bice vremena za sve. A i red je i da se druzimo malo, zar ne?
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Zamolio bi ove drugove te imau motor samo da ga peru i lickau da se ne javljau :mrgreen:
+1389+
tref
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM superenduro 950 R HUSQVARNA 510R

Post by tref »

ja sam 95 % za a onih 5 % moze mi sve pokvarit,pa cemo vidjet ;)
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

Ima li dje kakav jeVtin KLX 250 da mi ga iznajmi, a akobogda i proda za ovi cijenjeni skup gradjana? Prednost mladjima od 50 godina :D

A vala moze i neki WR 250R, da ne cjepidlacim :{
Post Reply