Decals/Naljepnice

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
SteX
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 6225SMC '07

Decals/Naljepnice

Post by SteX »

ne znam jel ovo mjesto za ovako neshto al ajde. pa Moderatori prebacite dje treba :D

reko da podijelim iskustvo i zadovoljstvo shto se kozmetichkih dodataka za motor tiche.

ja imam poprilichno naljepnica na motoru, i nekoliko prodavnica sam obishao po NY i ni jedna jedina nije valjala od tih, onda sam odkrio

http://www.rrdecals.com

on radi preko Mail-a. ime mu je Eddie Mcnally. email mu je Eddie1000rr@gmail.com

bukvalno od mojih naljepnica na felnama koje su tu neshto manje od godinu dana, proshle su glib, zimu, sol, vrucinu, pranja milion, sapun, WD-40 sve zivo ni jednog jedninog znaka da se odljepljuju, gube boju, grebu i sve. i cijene su mu fenomenalne, ja sam mnogo dobar sa njim i za svakoga npr naljepnice za felne obije sa sve 4 strane su me izashle 30 dolara. i dostava i sve zajedno 30 dolara. ja sam ga pitao jel on shalje u inostranstvo, i kaze nikakav problem, ako treba dosta i ako mora u kutiju neku da ide najskuplje je 30 dolara da dodje na kucnu adresu. a kvalitet je fenomenalan.
Image
od auta, do motora, do prikolica, kolika god velichina, koliki god dizajn, nashvljash na papir i poshaljesh mu on ce ti identichno dodat, i non stop je u kontaktu preko mail-a
meni trenutno pravi grb CG za motor i kompjuter.
i josh par naljepnica za vizir kacige i motora.

odgovara bukvalno odma.

ako neko hoce slobodno mu skuckajte mail (na engleskom) recite da sam vas ja (Stevan) preporuchio i bece sve kako treba. preko pay pal-a se placa.
i istog dana kako izradi shalje se poshtom.

ja ne znam ima li iko ko pravi bolje decal-e od njega.

eto toliko samo preporuka za malo kozmetichke dorade i personalizaciju vam motora :D

javite ako ko poshalje i kako vam se chini.

SteX
Never Regret anything you do, because in the end those are the things that make you who you are.
http://www.facebook.com/stexmne
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Re: Decals/Naljepnice

Post by Hogar »

SteX wrote:ako neko hoce slobodno mu skuckajte mail (na engleskom) recite da sam vas ja (Stevan) preporuchio i bece sve kako treba. preko pay pal-a se placa.
i istog dana kako izradi shalje se poshtom.
Meni se svidja.... ali si zaboravio na jedan problem... iz CG nema placanja PayPal-om :)
SteX
Grijač guma
Grijač guma

Post by SteX »

zajebavash? neshto sam bio siguran da mi je neko rekao sa nashih prostora da je plaito pay palom neshto bio... aooo
sranje pakao....
Never Regret anything you do, because in the end those are the things that make you who you are.
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

SteX wrote:zajebavash? neshto sam bio siguran da mi je neko rekao sa nashih prostora da je plaito pay palom neshto bio... aooo
sranje pakao....
Moz' bit, al po pravilu, PayPal ne prihvata crnogorske kreditne kartice. Sa ponekom karticom mozes da se provuces kao Hrvatska ili Slovenija, al u principu nemere. Bilo je dosta najava da ce biti omoguceno u ovoj godini, a prije toga da ce biti omoguceno do kraja prethodne, zadnje sto sam cuo je da ce "Crna Gora moci koristiti PayPal zajedno sa Srbijom".... kao sto vidis... ne lipsi magarce do zelene trave....
SteX
Grijač guma
Grijač guma

Post by SteX »

a ne mora kreditna kartica na pay pal ja nemam creditnu pa stavio sam debitnu, i ide bez problema :D

ili si mislio na kartice kao kartice uopshte. :D :mrgreen:

mamu im.. uh
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

SteX wrote:a ne mora kreditna kartica na pay pal ja nemam creditnu pa stavio sam debitnu, i ide bez problema :D

ili si mislio na kartice kao kartice uopshte. :D :mrgreen:

mamu im.. uh
Ma kartice uopste...
SteX
Grijač guma
Grijač guma

Post by SteX »

a jbg. ja reko da predlozim njega jel pravi stvarno zvek sve od malih do ogromnih... a jbg :( :doh:
Filip
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Spyder 50cc

Post by Filip »

moj drug iz pg, narucuje preko e-bay-a sa tim pay palom... al mi je pricao da jen esto prosvercova pri registrovanju tako ensto.. tako da moze...
SteX
Grijač guma
Grijač guma

Post by SteX »

eto nisam lud bio :D

ako ima pay pal ovaj ce da vam naruchi sve, a i nije problem sa njim da se dogovorite da se plati sa jednog pay pala i on ce da poshalje na adresu koju mu date. :D
meni je drug platio 2 narudzbine i poslao na moju kucnu adresu
Markenzi Pg
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Husqvarna SM610

Post by Markenzi Pg »

Ja sam naruchio Led Shtop iz USE Preko PayPall-radio mi je Drug sa Foruma.....
Bez Ikakvih Problema Na Kucnu Adresu.
A ove najljepnice ovaj chojek radi Namrtvo,ovo je zvek.Samo me muka oko toga radit,mjerit,gledat i chuda. :)
Post Reply