reko da podijelim iskustvo i zadovoljstvo shto se kozmetichkih dodataka za motor tiche.
ja imam poprilichno naljepnica na motoru, i nekoliko prodavnica sam obishao po NY i ni jedna jedina nije valjala od tih, onda sam odkrio
http://www.rrdecals.com
on radi preko Mail-a. ime mu je Eddie Mcnally. email mu je Eddie1000rr@gmail.com
bukvalno od mojih naljepnica na felnama koje su tu neshto manje od godinu dana, proshle su glib, zimu, sol, vrucinu, pranja milion, sapun, WD-40 sve zivo ni jednog jedninog znaka da se odljepljuju, gube boju, grebu i sve. i cijene su mu fenomenalne, ja sam mnogo dobar sa njim i za svakoga npr naljepnice za felne obije sa sve 4 strane su me izashle 30 dolara. i dostava i sve zajedno 30 dolara. ja sam ga pitao jel on shalje u inostranstvo, i kaze nikakav problem, ako treba dosta i ako mora u kutiju neku da ide najskuplje je 30 dolara da dodje na kucnu adresu. a kvalitet je fenomenalan.

od auta, do motora, do prikolica, kolika god velichina, koliki god dizajn, nashvljash na papir i poshaljesh mu on ce ti identichno dodat, i non stop je u kontaktu preko mail-a
meni trenutno pravi grb CG za motor i kompjuter.
i josh par naljepnica za vizir kacige i motora.
odgovara bukvalno odma.
ako neko hoce slobodno mu skuckajte mail (na engleskom) recite da sam vas ja (Stevan) preporuchio i bece sve kako treba. preko pay pal-a se placa.
i istog dana kako izradi shalje se poshtom.
ja ne znam ima li iko ko pravi bolje decal-e od njega.
eto toliko samo preporuka za malo kozmetichke dorade i personalizaciju vam motora
javite ako ko poshalje i kako vam se chini.
SteX