Evo j da probam da sumiram.. AKcija je bila, po mom misljenju, FENOMENALNA! Bilo je 50-ak motora (42 dalo krv, na rucku je bilo 49-oro). Hvala svima sto ste odvojili vreme za DDK i za druzenje posle Takodje, hvala i Magnus Moto D.O.O. i Efel Motors - Yamaha, sto su nam omogucili da podelimo i nagrade
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
momci...ekstra slike...fino druzenje.zao mi je sto nisam mogo doc,radio sam...vidjeh jocka i jagera oko 8 veceras kad su se vracali iz pg/pretpostavljam/,na kruzni u bd.pozdrav svima....do svitanja
Drugari,
Zelim svima da se zahvalim na lijepom druzenju, i prelijepo provedenom danu, uz obecanje da se nezrelo ponasanje tokom davanja krvi sa moje strane vise nece ponoviti. Cini mi se da mi je doktorica, uz zagonetan smjesak, sve oprostila, pa eto mozete i vi (samo bez smjeska )
Pozdrav svima,
Marko C.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Stvarno prelijepo druženje, ajmo opet i ne mora bit krvavo
ps. nadam se da je današnja kritika uticala na Marka i da će se uozbiljiti do sledeće akcije