Nocni vukovi

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Nocni vukovi

Post by mexiko »

Pedesetak članova najbrojnije bajkerske grupe na svijetu, ruskih „Noćnih vukova“ nedavno su posjetili Crnu Goru, promovišući veliki skup bajkera u Sevastopolju
Image
Pedesetak članova najbrojnije bajkerske grupe na svijetu, ruskih „Noćnih vukova“ nedavno su u Budvi ispred hotela „Park“ održali promociju 15. međunarodnog Bajk šou-a, koji će se od 15. do 16.jula održati u Sevastopolju.

Bratstvo „Noćnih vukova“ iz Rusije sa bajkerima iz Crne Gore vozili su na maršruti od Budve do Bara, posjetili hram Svetog Jovana Vladimira u Baru, prisustvovali službi u crkvi Svih Svetih u Dobrim Vodama na Velikom pijesku.
Predsjednik „Noćnih Vukova“, Aleksandar Hirurg za „Vijesti“ kaže da je promocija ove bajkerske grupe čiji je počasni član i Vladimir Putin u Crnoj Gori bila na fonu njihovog predstavljanja kao bajkerskog bratstva „bez društvenih podjela i granica, na bazi prijateljstva i časti“.

„Za dvadeset godina postojanja osnovali smo 34 podružnice u Rusiji, Ukrajini, Bjelorusiji, Makedoniji, Srbiji, Rumuniji, Makedoniji i Letoniji. Pozivamo naše prijatelje motocikliste, zaljubljenike u moto sport i slobodna prostranstva iz čitavog svijeta da nam se priključe u Sevastopolju“, kaže Hirurg ističući da su glavni ciljevi „vukova“ promovisanje jedinstva pravoslavnih naroda, „jedinstva Rusije i bratstva naših vještački podijeljenih naroda“.

On naglašava da je sevastopoljski Bajk šou prošle godine posjetilo blizu 50.000 ljudi i da su ovaj događaj ispratili brojni evropski mediji, a blagoslovio moskovki patrijarh Kiril.

Pod motom „Naša istorija, naša legenda, naš put“, tokom dvodnevnog bajk šou-a koji se u Sevastopolju održava od 1995. planirani su koncerti, sportska takmičenja, i nastupi ansambala Baltičke i Crnomorske flote.
Image
„Noćni vukovi“ su u žižu javnosti dospjeli tokom nedavne posjete Vladimira Putina Beogradu, kada je predsjednik podružnice „vukova“ iz Srbije, Goran Jovanović Fonza odgledao sa ruskim premijerom fudbalski meč na Marakani.

Preuzeto sa http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Re: Nocni vukovi

Post by sLowRider »

Meni ovaj dolje u sredini lici na onog naseg spororukog hihihi
Hold your horses, man
Freeride
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

sLowRider wrote:Meni ovaj dolje u sredini lici na onog naseg spororukog hihihi
Zna on sa kim se treba vozit :D
Slowhand
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda CB1000 Big1

Post by Slowhand »

Bosko wrote:
sLowRider wrote:Meni ovaj dolje u sredini lici na onog naseg spororukog hihihi
Zna on sa kim se treba vozit :D
Ah... ne bi mene oni primili, ateista, siroma' čoek....
A gdje ide ovaj put.......
BULDOG
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: yamahu R1 2008g cveno bjelu

Post by BULDOG »

evo informacije kupili su stan u Tivtu i tu su se naselili 2 njihova covjeka koje zovu NOMADI oni su odma stupili u kontakt s nama i rade sve vezano za motore rent a bike 10 motora + imaju i 8 bmw gs prave ture po lustrici i lovcenu sa ruskim turistima i zainteresovani su za sva ucesca sa cg bikerima moto skupovi voznje itd ps piju ko smukovi isli su s nama u sutomore na skup poceli su grabit sve za sta im se pruza prilika npr drze ok 50 velikih bilborda u cg = su iznajmili od mene sve reklamne panoe na aerodromu u Tivti i svi rusi uzimaju reklame preko njih i po njihovoj cjeni . u lastvi grbaljkoj su uzeli prostor i sredili ga ono kao ognjiste imaju spavaone za bikere i druzeljubivi su za sad
[youtube][/youtube]Mk-Shark Tivat
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Postena ruska 'braca", nece oni nas da poklope, nece... ;)
I kad stojim tesko me pratiti...
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Ne ako ne mognu, siguran budi. Neka se pojave odje na forum, dako ko proda koji motor od vas, pa bar neke koristi :)
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Laki 086
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........

Post by Laki 086 »

Oće li i ovamo Kirila služit ili može Risto to obavit ?
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
lubev
Stoper
Stoper
Vozim: beverly 250 cruiser

Post by lubev »

glavni im je hirurg a ovaj prvi sa lijeve strane je vjerovatno ortoped,faca ga izdaje,ova dva brata oko putina se bave plasticnom hirurgijom,mnogima su potpuno izmijenili izgled,ovo su doktori a ne ovi nasi sa bedzevima
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Laki 086 wrote:Oće li i ovamo Kirila služit ili može Risto to obavit ?
:lol: :lol: :lol:

Aj dok su ođe neki posa da obrnemo, dok imaju toliko članova i stanova, bilborda... neke vajde od njih makar
Post Reply