Da li ce ga biti ove godine ???
da li je isti organizator ????
zna li se ista o ovome ??
vidio sam da se braca Srbi spremaju da dodju i oni imaju vise informacija nego mi :
Mi smo juche prema Zabljaku sreli 2 motorista koji su krenuli dolje na more i usput na motorijadu u Sutomore.
Prosle godine smo bili u Sutomore u vrijeme motorijade ali smo bojkotovali organizatora zbog lose organizacije i cijena
pa smo se cisto provozali do dolje, sjeli u kafic da popijemo pice i vratili se...Ne znam kako je ove godine planirano.
Zato sam i stavio ovaj pored pitanja za organizatora....zato sto je katastrofa sve to...ali opet je lijepo poc i druzit se,vidjet neke nove masine od motora,pojes i popit nesto okupat se i nazad
eto kazu da ce biti besplatan ulazak i kamp ove godine,pa cemo da vidimo i to ako opet ne naderu cijenu i bude 2-3 motora u kamp a svi ostali van kampa...
ali eto valjda ce biti motora i naroda...
Najbitnija je voznja i druzenje sa dragim ljudima, upoznat nekog novog, nauchit neshto novo, proshetat...
Ostalo je nebitno, tako da valja poc u svakom slucaju .
Nazalost ja necu moc jer radim i danas i sjutra (ako je ovaj vikend koliko shvatih)...
...da me neko ne shvati pogresno, nekao bi mi bilo normalno da je neki poziv da se posjeti motorijada dosao i na ovaj forum cini mi se da dosta motorciklista posjecuje ovaj forum, i valjda bi bilo logicno da se nekakav poziv od strane organIzatora postavio na forumu... Barem kao informacija... Nisam bas "previse pozvan", ali eto kao sugestija jer vidim da Ulcinjani, novljani i mnogi drugi postave obavijest, barem kao informaciju... Nista zlonamjerno cak sto vise... Uzdravlje.