Prekornica-Maganik-Vucje

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Prekornica-Maganik-Vucje

Post by VeDzA »

Sada vec standardna enduro ekipa,nastavlja sa gazenjima crnogorskih bespuca ;)
Ovaj put:Danilovgrad,Vukotica,Ponikvice,Kutsko brdo,Vucje,Krnovo
Ekipa:Milos,SlowRider,Poka,i ja (i endurio :lol: )

Prvo stajanje na Vukotici,20 i kusur kilometara od Danilovgrada

Image

Image

Image

Image

Image

Put za Ponikvicu

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Slika--"Ljubav bez granica" by SlowRider sa pokvarenom zadnjom kocnicom :D

Image

:clap: :clap: :clap:

Image

Image

Image

Oko Maganika

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

U blizini rudnika boksita,put prekriven crvenom prasinom

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Dalje za vucje

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Lukavica

Image

Image

Image

Image

Vucje,dje se nadjosmo sa enduriom

Image

Image

Image

Image

Image

Krnovo i Miloseva vikendica,dje prekonacismo uz rostilj i casicu dobrog druzenja ;)

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Eto toliko, ubro ce slike i sa ovonedeljne enduraljke,koja je bilaaaaa...uh...
samo da nadjem USB od aparata :D
Pozdrav bikeri
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: Prekornica-Maganik-Vucje

Post by NikGold »

Bravo majstori , ali još i da ve priupitam- kad će te kupit gume jer to nasto vi vozite :D pa da kazem sa skuterom od 100cc bi vas mogao pratit+ koferi u jednodnevnim vožnjama su totalno višak i rizikujete da ih slomite. Ruksak ili http://www.louis.de/_4068f7ef86e8ba0046 ... =0&typ_id=" onclick="window.open(this.href);return false; ne zamjerite ;)
+1389+
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

bravo svaka cast!!!
sto kaze Nik, uzmite malo grublje gume i pocnite malo zesce slobodno :)
takdoje dobar savjet i za kofer, vreca je laksa i za ovakve stvari je kao stvorena

ja ove godine nikako da se krsteno endurisem, nadam se da cu brzo poceti
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Treba napit i naranit ove vukove, a kolko mogu samo da ti je znat! Ai ne ita se nidje.
Ako ovo procita necija zena, samo sam se salio :)
Hold your horses, man
Freeride
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Izvinjavam se , ono što se meni sviđe nemora i vama , ali probajte sem uživanja u lijepoj prirodi i dobrog druženja dadodate i malo adrenalina. Malo po gasu , malo poprečno da se izlazi iz krivina pa po koji skok, pa žestoki usponi ....Za to vam trebaju grublje gume i imaćete i avanturu. Vjerujte mi niste ni svjesni što vaši motori sve mogu da urade i podnesu.
Sa Prekornice kad ste krenuli prema Maganiku i katunu Rekočica vi ste pošli lijevo a da ste pošli desno viđeli bi ste što je maganik i ljuti crnogorki krš :mrgreen: . Krsto i ja kad smo prolazili 3 puta mu je akumulator ispadao iz ležišta ni stikeri ni žica za rajzovanje nisu pomagali

Uživajte i praštajte još 1 na mom mudrovanju
+1389+
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by sLowRider »

Ja volim da uzivam u tome sto radim, a razbijanje motora mi nije neka uzivancija iz prostog razloga sto mi je mio i drag a ne zove se Miodrag :)
Sve je to dobro kad imas motor tipa tvog suzukoga ili mracnog kavasakija, pa te radi brzina skokovi i tako to, samo ako volis taj nacin.
Ja, ne. Tamo dje je grdan put i dje su krsi tolki da ti otpadaju djelovi s motora, ja tu lagano, prvom na vr gasa. Isto tako dje je fin makadam ili livada vjeruj mi da sam gleda kazaljku dje se penje i blizu 80. Mogu da vozim i citav dan, ako su uslovi puta takvi, 40 na sat i da podjednako uzivam. Meni se svidja moj nacin voznje bez padova, lomova kolko god je moguce. Isto tako volim voznju po asfaltu, nista manje ni vise od makadama.
Volim da vozim, otprilike. :)
Hold your horses, man
Freeride
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Vidi da motor tu nije presudan su mi pokazali momci iz SLO kada smo se vozili prije mjesec dana, dakle sa motorima komad tezim i od vasih su cuda cinjeli a vjeruj mi da bas vole svoje motore i ulazu u njih mnogo vise nego recimo ti u tvoj. Romanu i Nacu su novi motori 2009 ili 2010 i ne razvaljuju ih namjerno nego sto rekoh niste ni svjesni krajnjih limita vasih masina. Opet vozite mi se enduro koji bi po stilu voznje moglo i skuterom a zao mi je da ne iskoristite te azdahe. Hoj rec nemoj da nesto ne probas jer ti je zao motora i jer se bojis da on to ne moze sasvim je druga prica ako te takav nacin voznje ne ispunjava. poz i zivljeli penzioneri :mrgreen:
+1389+
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

gledajte prvi komad opreme da vam sad budu cizme, jer vjerujte mi da baaaas puno valjaju!
vrlo lako se izvrne zglob ako dje motor prokliza a ti postavis nogu, cak i u obicnoj krivini

moramo nedje zajedno vise
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by sLowRider »

Vjerujem i ja da su cuda cinjeli. I tata bi sine sa tim standardom.
U principu, sve je kako ko voli. Sa nama mogu i skuteri, sto velis, ali ne vozimo svi jednako, pa se trudimo da onaj koji je najsporiji bude jednak sa svima. Eto takva je nasa mala grupica. Sa bih pokaza kaziprstom uvis, no ne umijem to nacrtat. :)
Sigurno treba imat vise opreme, bolje gume vise zastita, lakse ili teze motore, bla, bla, al smo sa ovim sto imamo meni sasma ok.
Ma zivjeli enduro penzosi i supruzi!
Hold your horses, man
Freeride
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

Super voznja, moze li se ovo za dan odvoziti, predpostavljam da moze i Versys... Moze li samo malo smjernica o putu, kuda iz Podgorice i interesuje me ta laganija "ruta"...da probam pa "ha"... :clap:
Post Reply