Plavi KLE

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Plavi KLE

Post by Space Director »

Pozdrav svima,

evo upravo sa prozora gledam kako bulevarom prolazi jedan plavi KLE prema Bloku. Primijetio sam ga odavno, vozi ga jedan stariji momak, cini mi se oko 40tak godina. Stalno sam ga gledao kako odvozi i dovozi, vjerovatno cerku, na tom motoru. Pogotovo mi to upade u oci jutros, obzirom da je pomet i duva ovaj vjetar :)

Momak je izgleda pravi all-season/year bajker, svaka mu cast :)
Poznaje li ga ko, znate li o kome se radi?
Nedje sam ga srijetao i na semaforima pa smo malo komentarisali, zajebant neki :)
I kad stojim tesko me pratiti...
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Re: Plavi KLE

Post by Madza »

Taj lik drzi jedan mali lokal preko puta Maxima sa strane prema pjaci.Lokal unutra ima neke knjige i nalazi se pored portuna u zgradi.Tamno plavi KLE.Znaci od poste nize 50 metara.
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Madza wrote:Taj lik drzi jedan mali lokal preko puta Maxima sa strane prema pjaci.Lokal unutra ima neke knjige i nalazi se pored portuna u zgradi.Tamno plavi KLE.Znaci od poste nize 50 metara.

Mislim da se lokal zove "Krug", ali nisam siguran, ali znam na koji mislis. Kakav sampion, svaka mu cast jutros na motor, na ovaj pomet.
I kad stojim tesko me pratiti...
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Rale, hoces kvarcnu?
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Madza wrote:Taj lik drzi jedan mali lokal preko puta Maxima sa strane prema pjaci.Lokal unutra ima neke knjige i nalazi se pored portuna u zgradi.Tamno plavi KLE.Znaci od poste nize 50 metara.
To je onamo dje je nekad bila kafana Lotos, sad izgleda kao biblioteka sa šankom :D
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

ima i jedan u nk na spider skuteru, evo vec dvije godine svako jutro ga sretam svaka mu cast!
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Space Director wrote:

Mislim da se lokal zove "Krug", ali nisam siguran, ali znam na koji mislis. Kakav sampion, svaka mu cast jutros na motor, na ovaj pomet.
A sto bi reka za Duku i mene preksinoc u 11 na motor posle 5-6 malih limunada:) Probaj malo direktore nije strasno jutros bilo kako je bilo u subotu ujutro
Oliver
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki Bandit 1200

Post by Oliver »

Doticni Gospodine se zove Sasa, a mislim da se preziva Djikanovic, i on je vlasnik kafica/knjizare "Krug" . Super je lik, a meni se veoma svidja i kafic, opusteno mjesto i imaju fenomenalne salate i paste. :D
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Post by Freeman »

Inace, u tom kaficu sa pio najbolje pivo koje sam pio u CG - toceno cesko pivo. Preporuka :)
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Space Director wrote:

I ja sam od jutros na motor pa nikom nista.
Malo opreme i vozi,a i predhodnih godina ne sjecam se da sam se skida dan noc 12 mjeseci sa motora!
Nije to Rale brale strasno ako volis to ;)
Post Reply