Vjerujem da niko ko je imao slobodnog vremena, malo para za gorivo i koga je zena pustila, nije upalio motor i posao u setnju ovaj vikend. U subotu vece pada dogovor za voznju, ekipa kombinovana... Jedan dio krece sa primorija t.j. iz Budve odnosno Risna (Galioti ne krecu, neko polijecu
a sa ostalima na Viluse i da nastavimo preko Trebinja Dubrovnika pa dokle stignemo... Jedno su planovi a drugo je realnost...
Kako se promijenio sat ja vise nego poranio, dolazim na "randevu" vec u 6.30 reko taman da procitam novine popijem kafu i pokusam da promijenim sijalicu od kratkog svijetla... Ispostavice se da sam mogao i odraditi jedan ozbiljniji servis s' obzirom koliko sam vremena imao...
Stizem na pumpu i srijecem Filipa i jos jednog momka odlaze za Albaniju na voznju, "srecan put i mi krecemo jos malo"... Da prekratim to malo se razvuklo nedje do 10h, Ivan dolazi na vrijeme ali Ranka i Marka nema pa nema... (konobar na pumpu me vec sazaljivo gleda, cak me i tjesi po malo, mora da je nekome izdusila guma doce sigurno, a samo prolaze motori...)
Elem okupismo se Ivan pametno pita "momci dok smo na vrijeme imate li svi PASOSE, saobracajne, vozacke da ne bude na granicu, "ljudi, ja zaboravih pasos..."

toliko za sad