Već nekoliko godina slušam priče o Tajlandu kao o raju za turiste jer jedan prijatelj ide godinama,nekad na mjesec dana a ponekad i na više jer se kako je navedeno u textu,ne isplati ići kraće.
Karte uzima mjesecima ranije,traži najeftinije karte u sezoni i onda bukira smještaj.
Prošle godine je bio mjesec dana,potrošio oko 1000 eura za mjesec dana smještaja tamo i karte.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
dexbudva wrote:Aj sad iskreno ide li se tebi na Tajland radi putopisa,ili sto nema snijega sad tamo ili radi ovih zagorelih tajlandjanki idem i jaaaaaaaaa
Znaci ova lijepa kuca sledece godine sa dobre tri isto takve tajlandjanke u kuhinji ja i moj drug zdravko Space Director jeeeeeeeeeeeeeeeee molicu se za to
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
uh....svaki puta kad gledam bilo sta vezano za tajland popizdim blago receno....ja sam bio prije par godina planirao da idem..ali nisam bio odlucan na moju veliku zalost i nisam otisao...posle se ozenijh i....za sad je to to...sto ne znaci da u nekoj bliskoj buducnostinecu otici..ali naravno sam ili sa drustvom....sa zenom tamo ne idem nema sanse...
uhkako bi bilo svega tamo......ne smijem ni pomisliti...mislim koliko bi obilazaka bilo...
akli definitivno tamo ne treba mnogo para...najskuplja je karta..sve ostalo je bagatela..jos ako se ide u drustvu pa se dele troskovi smjestaja tamo...bagatela...ma necu ni da pricam o tome...
Dok sam plovio, ali smo bili 10-15 dana na sidro tako da dodje kao da sam bio turisticki. Dodji u nedjelju na humanitarni rucak u pivnicu pa ce bit detalja.