Juce na tv Vijesti daju Maratonce...e sad nikada niesam obratio paznju sto vozi Djenka t.j. mislio sam da vozi BMW ali juce malo bolje pogledah i mislim da nije...
Jos jedno pitanje, radi ja mislim cetiri radnje, prije paljenja, koristi tri rucice dvije na volan i jednu ispod, pa tek onda upali... Predpostavljam da je jedna sauh, druga mozda gorivo...
Ako ima ko odgovor koji motor Djenka vozi i sto sve radi prije paljenja volio bih znati...
Maratonci-Djenka
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Re: Maratonci-Djenka
Možebit neki Zundapp. Ovaj (k500) djeluje prilično slično:

Što radi ne znam. Vjerovatno namjesti sauh, otvori gorivo, ne znam što još
Offtopic, jedan podatak koji izaziva jezu: Ako je vjerovati Džejmsu Meju, od postavljanja tablice na prednji blatobran (u položaju kao na slici) se odustalo kad su shvatili da motorciklisti ponekad prelete preko volana i nasade se na nju

Što radi ne znam. Vjerovatno namjesti sauh, otvori gorivo, ne znam što još
Offtopic, jedan podatak koji izaziva jezu: Ako je vjerovati Džejmsu Meju, od postavljanja tablice na prednji blatobran (u položaju kao na slici) se odustalo kad su shvatili da motorciklisti ponekad prelete preko volana i nasade se na nju
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
zundapp k800 ili bmw r69s
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Ja ne znam o čemu Vi pričate,ja da znam Đenka vozi Varadero,i to ovaj noviji model... 
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-
czoldtimer
- Stoper

- Vozim: CZ 250 Enduro i Motoguzzi V 35 II iz 1974 i 1981 g.
Denka ono sto vozis je skoro sigurno gilera 500 iz 193. g.provjericu jos da bude 100%.prije par godina jedan Iz Niksica je imao kompletnu ali je dade u Italiju za male pare.gledao sam gileru od 175 i jos mi je u sjecanju rad, mogu samo da zamislim ovu od 500ccm.
naldonja rucica sa lijeve strane je dekompresor ali ga Denka ne koristi u filmu a ona ako sam zapamtio dobro sa desne strane mogla bi biti od predpaljenja, iako bi tu trebala da stoji i prednja kocnica.
naldonja rucica sa lijeve strane je dekompresor ali ga Denka ne koristi u filmu a ona ako sam zapamtio dobro sa desne strane mogla bi biti od predpaljenja, iako bi tu trebala da stoji i prednja kocnica.
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
hahahahhahahahahhahahhahhahahhahahTattoo wrote:Ako ja nisam mislio da je ono Veska Milacica motor - pomamio se
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
da te moja konstrukcija pegla?!
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Nije ovo Veskov 100%, njegov ima onaj lijepi vizir...Tattoo wrote:Ako ja nisam mislio da je ono Veska Milacica motor - pomamio se