Posto se razmisljam da u ovih mjesec dva dana kupim 3 kofera za moj versys 1000 reko da vidim kakvog ste vi misljenja u vezi ovoga. U opticaju imam dvije vrste kofera . Prva vrsta su kasppini koferi top case K53 i bocni K33. A drugi su isto tako kappini Topcase garda 43 i bocni garda 33. Koji od ove dvije vrste kofera vam se vise svidjaju na motoru? Samo koferi su mi ljepsi ovi drugi kockasti garda ali nisam siguran da stoje mom motoru. Evo prosudite sami pa glasajte.
bocni kappini koferi. Ovo gore su givi sa bjelim dodacima. Kod mene bi bila skroz crna kombinacija.
Ovako izgledaju kappini bocni i topcase koferi. ovi bocni gore na motor su givi.
nemam sliku bocnih kofera na motoru, ovo su slike givi kofera koji su slicni.
Last edited by bokibd on 28 Apr 2012 09:41, edited 4 times in total.
nešto mi tvoj motor ne djeluje nekako za ove kockaste... al daj slike i sa bočnim koferima da vidimo kompletirano kako mu leže svi
ako nemaš da kompletiraš moj glas ide za prvu varijantu
Meni se vise svidjaju ovi drugi, garda 43, mnogo mi bojle leze na ovom motoru od ovih prvih zaobljenih. Mozda zato sto sam ove prve previse gledao na skuterima, pa mi ovi garda 43 mnogo ozbiljnije djeluju. Greskom sam glasao za ove prve k 53, tako da je ovaj moj glas nevazeci.
Obzirom da ovaj motor ima dosta ostrih linija, a i djeluje poprilicno ozbiljno, pogotovo u zivo kad se vidi, mislim da mu ovi cetvrtasti bolje pristaju.
jovan wrote:Meni se vise svidjaju ovi drugi, garda 43, mnogo mi bojle leze na ovom motoru od ovih prvih zaobljenih. Mozda zato sto sam ove prve previse gledao na skuterima, pa mi ovi garda 43 mnogo ozbiljnije djeluju. Greskom sam glasao za ove prve k 53, tako da je ovaj moj glas nevazeci.
mozes ispraviti glas.....
ja nisam glasao jos ...ma necu ni galsat...
ovaj put necu na izbore izlazit...sto nisi napravio tajno glasanje brate
PS meni je kofer kao kofer sam po sebi ljepsi ovaj cetvrtasti...ali ipak mislim da na tvoj ljepse stoji ovaj obli ipak....