Nesto mi se ne spava pa da natenane pocnem jedan putopis, kakav i koliki jos ne znam jer sam tek poceo, putovanje... Obicno postavljam kada se sve zavrsi i saberu utisci, fotografije, dogadjaji, evo malo da promijenim...
Slike sa foto aparata cu naknadno ubaciti, za sad po nesto malo sa telefona...
Zadnja voznja koju sam napravio bila je na Bracu, pauza od par vikenda (posto se vozim samo vikendom

, preko nedjelje po gradu i do Cetinja), sto zbog lanca kojeg sam cekao, sto zbog porodicnih obaveza... Od kada sam promijenio lanac i lancanike, Kawasaki ide kao "simplon", i odavno se dogovaram sa Galiotom&Animalom za neki put, zovu me da se ide za Osjek, pa za Varazdin da Galiot servisira 0-ti servis na Tigricu...i kako to vec biva ispada mi nesto neodloznih obaveza i otkazujem u zadnji cas t.j. Cekali su me na Viluse da se necu ipak organizovati,... Propade put,

a ide mi se najstrasnije, i danas nesto ipak pozavrsavah i lomim se da krenem, i ni sam ne znam kako "prelomih" za odlazak, pakovanje na brzinu, i polazim iz Podgorice oko 14.45h, e sad kad sam vec krenuo shvatam da nijesam bas siguran dje uopste da idem! Prvi plan da se ide za Osjek vise nije u opticaju jer sam kasno krenuo a oni svakako krecu ujutro za Varazdin, tako da sam "cvrsto" i nedvosmisleno postavio sigurnu rutu do pumpe na Viluse

, pa cu onda vidjet sto i kako i naravno zeni da se javim da sam posao,

ko zna kako ce primiti mozda obrnem nazad.
Ui tako lijepo dodjoh do Vilusa, takam gorivo javljam se kuci i na potpuno inenadjenje lako mi prodje, (mada sam svasta izobecavao...
Nego da postavim ovo malo slicica

Versys spreman za put, ispred kancelarije...