Vako, poslije evo vec duzeg vremena doslo vrijeme da se KawasAki oproba ponovo po otocima... Jedna od destinacija koju sam odavno namjerijo je ostrvo Mljet, bio sam prije par godina na jedrenju tamo i ostao odusevljen sa prirodom i uzitkom... Poslije vise nego kratkog nagovaranja Galiot-a pada dogovor za sjutra t.j. Subotu...krecem u 6h iz PG, ako neko hoce dobro dosao...
Nastavak slijedi...
"otok" Mljet...
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Re: "otok" Mljet...
"Ko sa nama krene,iz mjesta se zajeb'o"
Ajde,srećno da se provozamo i vratimo,da napišemo putopis koji će naši bliski drugari čitati ali sa dosta slika da bude preglednije
Ajde,srećno da se provozamo i vratimo,da napišemo putopis koji će naši bliski drugari čitati ali sa dosta slika da bude preglednije
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-
LION
- Test vozač kaskader

jebiga...kasno vidjeh ovo. 
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
cuj kasno vidjehLION wrote:jebiga...kasno vidjeh ovo.
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
da te moja konstrukcija pegla?!
-
LION
- Test vozač kaskader

hahahaha...sve je smisljeno odradjeno
mada i ti si mi sumjiv,vidim da imas jake veze...sad mi je milo te platih danas onu kavu,pa ostavih lijepe utiske

-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Jednog lijepog jesenjeg dana ja i moj drug Borko odbranismo zemlju od napada iz svemira...
kao sto i naslov kaze pao dogovor destinacija Mljet... Trebalo da ide jos po neko al' proroblemi sa zubima, po neko zaglavio u kafanu, a polazak iz PG u 6h..
Dogovaramo se kuda da idemo jer mene nesto Trebinja pun k' zadnjih par godina vise sam puta bio u Trebinje nego u Cetinje...ali kada malo bolje razmislih da propustim "gasiranje" uz Lipce, hm nikako. Zakljucujem da je najbolji put do Dubrovnika preko Cetinja, jel' greota je zaobici i tri trake ka' Cetinju, pa tri trake uz Obzovicu, pa Lipci ( dosta voznje nidje dalje da se ne ide), Dubrovnik, Ston, trajekt...
Kao sto rekoh zakazao polazak u 6h, i dodje tih 6 h a napolje mrkli mrak, pomet reko da malo sacekam da se razdani malo, nesto mi se ne vozi ovko odlazem polazak za 7.30 h. I konacno krecem, razmisljao sam se koju opremu da navucem, i oblacim moto farmerice ( velika greska), obicne carape ( greska ) i majicu kratkih rukava ( ono Dainese pa reko mora da grije kao gunjas) il' isto greska..., i u zadnjem trenutku ubacih postavu u koznu jaknu ( jedino pametno)... I naravno do Randevu pointa u Risnu pomeo sam se kao P.... Naravno drug Galiot kao da je krenuo u Rusiju.
Dogovaramo se kuda da idemo jer mene nesto Trebinja pun k' zadnjih par godina vise sam puta bio u Trebinje nego u Cetinje...ali kada malo bolje razmislih da propustim "gasiranje" uz Lipce, hm nikako. Zakljucujem da je najbolji put do Dubrovnika preko Cetinja, jel' greota je zaobici i tri trake ka' Cetinju, pa tri trake uz Obzovicu, pa Lipci ( dosta voznje nidje dalje da se ne ide), Dubrovnik, Ston, trajekt...
Kao sto rekoh zakazao polazak u 6h, i dodje tih 6 h a napolje mrkli mrak, pomet reko da malo sacekam da se razdani malo, nesto mi se ne vozi ovko odlazem polazak za 7.30 h. I konacno krecem, razmisljao sam se koju opremu da navucem, i oblacim moto farmerice ( velika greska), obicne carape ( greska ) i majicu kratkih rukava ( ono Dainese pa reko mora da grije kao gunjas) il' isto greska..., i u zadnjem trenutku ubacih postavu u koznu jaknu ( jedino pametno)... I naravno do Randevu pointa u Risnu pomeo sam se kao P.... Naravno drug Galiot kao da je krenuo u Rusiju.
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Elem krenusmo za Trebinje i sve bez stajanja do Stona. Voznja opustana lijepa dosta pazimo jer je dosta mokrog asfalta u sjnopadu, i naravno prtljamo kao dvije zenetine na na komunikatore jer ja svoj prvi put koristim... Iznad Dubrovnika na spustanje kod mosta mi se lijepo zapricali kad ono parkiran autobus pored puta u lijevoj krivini, ja zbog cakulanja i ne primjecujem krivinu a kamo li autobus...samo cujem Borka, Slavko Slavko libertas libertas jebo te!!!!!! Jel ono autobus LIBERTASA ni kriv ni duzan imo nastradati da sam ga skrljao sa Kawasakijem...
nije bilo nista strasno ali to malo kada mi je koncetracija otisla na razgovor odmah problemcic...
i tako stigosmo do Stona da se cekiramo pojedemo po koju kamenicu i jeden deci posipa...

i tako stigosmo do Stona da se cekiramo pojedemo po koju kamenicu i jeden deci posipa...

-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Ispred restorana u Malom Stonu...

Stizemo na trajekt i odlazimo za Mljet, povratna karta za motor cca 25 eura..

Sipamo gorivo odamh cim smo stigli i posto fery pristaja ngdej na polovini ostrva idemo prvo lijevu stranu da obidjemo...

Stizemo na trajekt i odlazimo za Mljet, povratna karta za motor cca 25 eura..

Sipamo gorivo odamh cim smo stigli i posto fery pristaja ngdej na polovini ostrva idemo prvo lijevu stranu da obidjemo...

-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Idemo skroz do kraja odtrva, priroda je potpuno divlja, kao da se vozimo nedje po katunskoj nahiji...

Makadamom dolazimo kraja putai ostlih 50m moramo pjeske..da bi stigli do plaze..

stize borko jer on parikra malo visocije..

Makadamom dolazimo kraja putai ostlih 50m moramo pjeske..da bi stigli do plaze..

stize borko jer on parikra malo visocije..

-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Dolazimo do plaze, a plaza fantazija pirodna luka voda popuno mirna i plitka a nadasve topla, pa kad je tako da ne propustim priliku... I naravno nabodoh se...

ovako nekako to izgleda...

Ovaj debeli sam ja...

ovako nekako to izgleda...

Ovaj debeli sam ja...