"otok" Mljet...

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

"otok" Mljet...

Post by SlavkoPejovic »

Vako, poslije evo vec duzeg vremena doslo vrijeme da se KawasAki oproba ponovo po otocima... Jedna od destinacija koju sam odavno namjerijo je ostrvo Mljet, bio sam prije par godina na jedrenju tamo i ostao odusevljen sa prirodom i uzitkom... Poslije vise nego kratkog nagovaranja Galiot-a pada dogovor za sjutra t.j. Subotu...krecem u 6h iz PG, ako neko hoce dobro dosao...
Nastavak slijedi...
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Re: "otok" Mljet...

Post by Galiot »

"Ko sa nama krene,iz mjesta se zajeb'o" :D

Ajde,srećno da se provozamo i vratimo,da napišemo putopis koji će naši bliski drugari čitati ali sa dosta slika da bude preglednije :D
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

jebiga...kasno vidjeh ovo. ;)
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Post by dexbudva »

LION wrote:jebiga...kasno vidjeh ovo. ;)
cuj kasno vidjeh :naughty: pa ovo su postavili temu iz kapetanove kucice :snooty: hahhahahha,ili nedje u dubrovniku dje je bilo free wiralesa :think: :D :D ovo ono mene ste nasli klubski drugari :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

hahahaha...sve je smisljeno odradjeno :mrgreen: mada i ti si mi sumjiv,vidim da imas jake veze...sad mi je milo te platih danas onu kavu,pa ostavih lijepe utiske :mrgreen: :lol:
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

Jednog lijepog jesenjeg dana ja i moj drug Borko odbranismo zemlju od napada iz svemira... :) kao sto i naslov kaze pao dogovor destinacija Mljet... Trebalo da ide jos po neko al' proroblemi sa zubima, po neko zaglavio u kafanu, a polazak iz PG u 6h..
Dogovaramo se kuda da idemo jer mene nesto Trebinja pun k' zadnjih par godina vise sam puta bio u Trebinje nego u Cetinje...ali kada malo bolje razmislih da propustim "gasiranje" uz Lipce, hm nikako. Zakljucujem da je najbolji put do Dubrovnika preko Cetinja, jel' greota je zaobici i tri trake ka' Cetinju, pa tri trake uz Obzovicu, pa Lipci ( dosta voznje nidje dalje da se ne ide), Dubrovnik, Ston, trajekt...
Kao sto rekoh zakazao polazak u 6h, i dodje tih 6 h a napolje mrkli mrak, pomet reko da malo sacekam da se razdani malo, nesto mi se ne vozi ovko odlazem polazak za 7.30 h. I konacno krecem, razmisljao sam se koju opremu da navucem, i oblacim moto farmerice ( velika greska), obicne carape ( greska ) i majicu kratkih rukava ( ono Dainese pa reko mora da grije kao gunjas) il' isto greska..., i u zadnjem trenutku ubacih postavu u koznu jaknu ( jedino pametno)... I naravno do Randevu pointa u Risnu pomeo sam se kao P.... Naravno drug Galiot kao da je krenuo u Rusiju.
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

Elem krenusmo za Trebinje i sve bez stajanja do Stona. Voznja opustana lijepa dosta pazimo jer je dosta mokrog asfalta u sjnopadu, i naravno prtljamo kao dvije zenetine na na komunikatore jer ja svoj prvi put koristim... Iznad Dubrovnika na spustanje kod mosta mi se lijepo zapricali kad ono parkiran autobus pored puta u lijevoj krivini, ja zbog cakulanja i ne primjecujem krivinu a kamo li autobus...samo cujem Borka, Slavko Slavko libertas libertas jebo te!!!!!! Jel ono autobus LIBERTASA ni kriv ni duzan imo nastradati da sam ga skrljao sa Kawasakijem... :shock: nije bilo nista strasno ali to malo kada mi je koncetracija otisla na razgovor odmah problemcic...
i tako stigosmo do Stona da se cekiramo pojedemo po koju kamenicu i jeden deci posipa...
Image
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

Ispred restorana u Malom Stonu...
Image
Image
Stizemo na trajekt i odlazimo za Mljet, povratna karta za motor cca 25 eura..
Image
Image
Sipamo gorivo odamh cim smo stigli i posto fery pristaja ngdej na polovini ostrva idemo prvo lijevu stranu da obidjemo...
Image
Image
Image
Image
Image
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

Idemo skroz do kraja odtrva, priroda je potpuno divlja, kao da se vozimo nedje po katunskoj nahiji... :)
Image
Makadamom dolazimo kraja putai ostlih 50m moramo pjeske..da bi stigli do plaze..
Image
stize borko jer on parikra malo visocije..
Image
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

Dolazimo do plaze, a plaza fantazija pirodna luka voda popuno mirna i plitka a nadasve topla, pa kad je tako da ne propustim priliku... I naravno nabodoh se...
Image
ovako nekako to izgleda...
Image
Image
Ovaj debeli sam ja... :(
Image
Image
Image
Image
Image
Post Reply