I: Šta mislite o ovom oglasu za prodaju motora u Ulcinju?

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda VT750C

I: Šta mislite o ovom oglasu za prodaju motora u Ulcinju?

Post by Kolasinac »

Možda bih uzeo ovaj motor, a muka mi je da silazim do Ulcinja (naročito ako bi bilo nekih oštećenja ili slično, pa da ga i ne kupim)... Trenutno imam 500 eura, imam rezervnih 100 koje bih dodao za neki motor koji baš ne bi mogao ispod 600, ali bih pozajmio i to 100 što mi fali za ovaj (lak mi je za oči), ako bi bio ok. U suštini: nikad nijesam čuo za ovu marku, kada sam zvao da se raspitam - čovjek nije znao da mi kaže koji je model. Kada ukucam ime proizvođača i "150ccm", ne izbacuje mi motor sličan ovome. Zna li iko kakav je ovaj motor (konketno ovaj i uopšteno motori ovog proizvođača)?
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_moto/54344" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
Citizen Pg
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki gsxr750

Re: Šta mislite o ovom oglasu za prodaju motora u Ulcinju?

Post by Citizen Pg »

moje misljenje skromno je da bi ti vise bio kod majstora no kod tebe, i pitanje bili ti izdrza od ulcinja do kolasina :D
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Epidemija , izgleda da i ovi iz MK Bodin isto kao i MK Leukociti .....
Salim se

Zar ti nekupi onaj motor od Oriona Kiewej , taj barem ja ti garantujem ce ubit min 50000 km a ovaj iz Ulcinja :snooty:
+1389+
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

Lici dosta na onaj quinqui, ili tako nekako...
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma

Post by Kolasinac »

NikGold wrote:Epidemija , izgleda da i ovi iz MK Bodin isto kao i MK Leukociti .....
Salim se

Zar ti nekupi onaj motor od Oriona Kiewej , taj barem ja ti garantujem ce ubit min 50000 km a ovaj iz Ulcinja :snooty:
A pokušavam tri dana da mu uđem u trag, da dobijem broj i nazovem čovjeka da se dogovorimo - niko ne zna broj, a njega nema na forumu. :) Sjutra idem iz KL za NK i bih usput da pogledam motor i da završimo to, jer sam par sati u Podgorici. Nema veze, ako se javi do sjutra, dobro je, ako ne, doći ću iz NK. Nadam se da ću od septembra biti dvije godine van CG, pa ne bih sad da uzimam jak motor koji poslije ne mogu prodati, tačno bi mi ovaj Speed odgovarao tih nekoliko mjeseci da se kotrljam. Ovaj iz Ulcinja mi je bio nešto sumnjiv (prodaješ motor, a ne znaš koji je model), pa rekoh da pitam.
Image
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

Bolji nego Strom to ti je sigurno... :shifty: Kolasinac, sto se tice "kasnije" prodaje lakse ces prodati neki "poznati" nego ovaj...
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma

Post by Kolasinac »

SlavkoPejovic wrote:Bolji nego Strom to ti je sigurno... :shifty: Kolasinac, sto se tice "kasnije" prodaje lakse ces prodati neki "poznati" nego ovaj...
Pa to kažem, Keeway Speed 125 mogu prodati lakše nego Huoniao (za koji, iskreno, prvi put čujem), ako dođe do toga da ga prodajem, mada kontam da mogu da burazera naučim da vozi (zato bi mi isto odgovarao Keeway), pa neka ga on vozika dok mu dosadi. Meni sad treba motor koji ću voziti po gradu i okolini, ništa više.
Image
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Post by jovan »

Ovaj motor na slici je isti kao Quinqui Vista 150. Vozio sam jednom Vistu 150, nije los motor, nizak je, dosta je lak, lako se vozi, dobar je za pocetnika, dosta dobro izgleda. Agregat je jednocilindricni, cetvorotaktni, vazdusno hladjenje, malo trosi, jednostavan je i lak za odrzavanje. Sto se kvaliteta tice ne znam sta da ti kazem, kineski motori nemaju bas ujednacen kvalitet, desava se da se cesto kvare, obicno neke sitnice, a neki uz umjerenu voznju i redovno odrzavanje i servisiranje dobro sluze i puno prelaze. Najveca prednost im je niska cijena, pa uvijek mozes da ga prodas, a da ne izgubis puno.
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Što se Azije tiče i mogućih proizvođaća motocikla koji dolaze na evropsko (pa i naše) tržište vjerovatno se neće nikada napraviti konačan spisak, no ima ih koji su se izdvojili i koji su ,,poznati'', te zato i napravih ovaj vodič http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =18&t=2235" onclick="window.open(this.href);return false; , pa ako pomogne ...
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
ramaro
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CB500XA

Post by ramaro »

Motor iz oglasa je preslikana kopija mog motora, GZ250 Marauder, samo sa drugim, manjim agregatom. Ja moj vozim vec dvije godine i o njemu imam samo rijeci hvale. E sad, kako su braca napravila kopiju, to ne bih znao i zato bih i ja radije uzeo ovaj KEEWAY, da sam na tvom mjestu. Ipak je provjeren.

Sent from my LOGORSKA VATRA using DIMNI SIGNALI
Post Reply