Voznja u Subotu u 10

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Voznja u Subotu u 10

Post by Lavlje-Srce »

Samo da vam javim za voznju sa Austrijancem koga su imali priliku da upoznaju kolega Mracni, Janko itd.
Dakle zvao me covjek i dogovorio sam snjim voznju u subotu u 10, pozvao vas je sve koji volite offroad da dodjete da ga upoznate i da vozimo snjim par sati.
Mracnome sam poruku na facebook posla jer sam telefon mijenjao i izgubio sve brojeve pa ovim putem zelim sve vas da pozovem koji zelite i ocete da se prudruzite...

Napomena: MK Leukociti su uvjek imali korektnu saradnju sa Ambasadom Austrije pa su omogucili motor i opremu da Lavlje Srce vozi u subotu offroad svama pa vidjite ocete li doc :)

Za dogovor u vezi svega moj broj 067/740-500

Zamolio bih Mracnoga i Janka sobzirom da znaju o kojem covjeku se radi da me OBAVEZNO nazovu na gore pomenuti broj i usput objasne ljudima odje malo poblize o cemu se radi.

Pozdrav.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Re: Voznja u Subotu u 10

Post by SlavkoPejovic »

Niko brate prijatelju... :)
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Re: RE: Voznja u Subotu u 10

Post by caesar »

Najavljena kisa za subotu za juzni i kontinentalni dio. Sjever isto ali manje padavina. Tako za sada stoji.

Sent from my GSXR-1000 at the highest speed.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Nema kise opusti se a ako prsne malo ne mari idemo da se glibamo a ne na na sastanak u vladu ;).

Za sve koji ne znaju to je covjek profesionalac, nekoliko puta ucestvovao na Ezberg, covjek koji vozi teze terene i veoma poznat u toj klasi bajkera,
taj dan je slobodan i pozvao je sve na druzenje i zajednicku voznju da bi ostvario poznanstva sa svim ostalima i time ostao sa svima u kontakt za dalje akcije, voznje itd.
Covjek je masu para ulozio, kupio zemlju, napravio radionicu, svako malo mu stranci dolaze na ture kroz Crnu Goru i planira da se preseli odje da zivi pa je ovo idealna prilika za sve istomisljenike da se sastave taj dan
na druzenje i voznju kako bi se Adventure-offroad podigao na mnogo veci nivo nego sto je sad.

Mislim da niko normalni ovakvu priliku ne smije propustit jer se od covjeka mnooooooogo moze naucit.
Jos ako bi neko znao Njemacki bar da natuca da se mozemo bolje razumjet to bi bilo idealno ali u svakom slucaju kako god bilo, treba ucestvovat i ispostovat ovakvu priliku.

Kao sto sam rekao moj broj 067/740-500, ne saljite mi privatne poruke odje i ne cekajte da vam odgovorim da ne bude da nisam stigao da objasnim nekome nesto i da je zbog toga propustio voznju
jer mozda ja nisam odgovorio itd. nego me zovnite direktno na telefon.

I opet molim kolege Janka i Ivana da me zovnu posto sam ostao bez svih brojeva kad sam mijenjao telefon.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Markenzi Pg
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Husqvarna SM610

Post by Markenzi Pg »

Mogao si napisat dje se odzava ta voznja, da te ne zivkamo radi gluposti ;)
Ili nisam prochitao kako treba, ovaj esej gore :D
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Dje nas put ponese, nista nemamo odredjeno ;)
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

SlavkoPejovic wrote:Niko brate prijatelju... :)
Sjale brate moj napaceni :D
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Das ist eine wunderschone idea Herr Niko! :grin:

Sent from my Triumph Tiger 800 using Tapatalk 2.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

ostade moj Niko sam izgleda, nista upalite motore i povedi ga u planine :) to je bar najlakse
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
veskotg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice).

Re: Одг: Voznja u Subotu u 10

Post by veskotg »

Staaaari četnik Radoman je zaboravio da je 25.Maj,rodjendan najvećeg sina naših naroda i narodnosti,druga J.B.Tita,subota i da je Vučje taj dan,tako da nadjite jednu crvenu maramu i dovedite toga nacistu gore!

poslato "golubom" ;)))
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
Post Reply