Zahvaljujem se svima koji su dali doprinos ovoj manifestaciji.
Odziv je bio FENOMENALAN. Preko 150 motocikla i oko 200 ,,moto-mrazova'', tako da nismo svi mogli da se parkiramo u dvorišete, već je jedan dio motocikala bio parkiran gore na magistrali.
Djeca su ... fenomenalna, poklonila su nam i jednu sliku ...
HVALA SVIMA JOŠ JEDANPUT, pa izvolite, kačite fotke i video materijal.
Utisci sa akcije ,,Moto Mraz 2013''
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Utisci sa akcije ,,Moto Mraz 2013''
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
-
salez
- Stoper

- Vozim: Zzr
Moto Djeda Mrazovi 2012 - utisci i fotke
Svaka cast kolegeee....
Lepe fotke...
Ekipa BJBikers ide u subotu na slicnu tradicionalnu akciju...
Veliki pozzz
Lepe fotke...
Ekipa BJBikers ide u subotu na slicnu tradicionalnu akciju...
Veliki pozzz
-
VitaminC
- Biker wannabe

- Vozim: Aprilia Scarabeo
Re: Utisci sa akcije ,,Moto Mraz 2013''
Zaista zaista lijep dan,voznja, druženje i ono najbitnije - mnogo paznje onima kojima je to bilo najpotrebnije i kojima je nasa posjeta danas jako puno znacila
Svaka cast ljudima koji su ovo organizaviono iznijeli na svojim ledjima i ostalim ucesnicima. Ja sam oduševljen citavim danom.
Evo za pocetak par slika iz mog telefona:

Svaka cast ljudima koji su ovo organizaviono iznijeli na svojim ledjima i ostalim ucesnicima. Ja sam oduševljen citavim danom.
Evo za pocetak par slika iz mog telefona:

- NK_Biker
- Grijač guma

- Vozim: Malaguti Madison
Ja sam nazalost bio sprijecen da podjem ove godine zbog neke prehlade sto sam navukao, ali imam video materijal koji je radjen za televiziju pa cu vidjeti da okacim po nesto. Sledece godine sigurno ucestvujem 

- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Sad odgledah prilog na tv Vijesti...kapa dolje momci

-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
NO LIMIT BIKERS
Fešta u Bijeloj: Moto Mraz u Dječijem domu Mladost
Kolona motociklista obučenih kao Djeda Mraz koji su oko podne prošli Kamenarima i Bijelom bila je impresivna, ali I bajkovita.
Njima su najviše obradovali štićenici Dječijeg doma Mladost iz Bijele kojima su bajkeri došli u posjetu I donijeli novogodišnje poklone.
U Akciji NO LIMIT BIKERS koja je organizovana četvrtu godinu učestvovalo je oko 200 bajkera iz cijele Crne Gore.
Moderni Deda Mrazevi htjeli su da djeci iz Doma pruže lijepe trenutke i malo pažnje za novogodišnje i božićne praznike.
Osim dobrog raspoloženja donijeli su i brojne poklone: garderobu, obuću, sredstva za higijenu, dječije pelene i slatkiše.
U akciju su bili uključene i mnoge firme koje su donacijama doprinjele da paketa bude dovoljno za sve.
Vukan Tomović, predsjednik Moto saveza Crne Gore koji je i oragnizator humanitarne akcije ja istakao da je za sve učesnike druženje sa djecom iz Doma veliki motiv, ali i želja da skrenu pažnju da djecu koja koja žele da budu primjećena, baš kao i motociklisti u saobraćaju.
Slavica Ilić, zamjenica direktora Dječijeg doma Mladost bajkerima je uručila crtež, rad štićenika ove ustanove.
“Mi smo kuća koja u Crnoj Gori ima najviše djece, a danas i najviše Djeda Mrazova”, ustvrdila je Ilić. Djeca iz Doma obradovala su se poklonima, ali su još više bili impresionirani čudesnim mašinama na kojima su mališani bar za tren mogli da maštaju o uživanju koje pruža vožnja motorima
izvor: http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
Fešta u Bijeloj: Moto Mraz u Dječijem domu Mladost
Kolona motociklista obučenih kao Djeda Mraz koji su oko podne prošli Kamenarima i Bijelom bila je impresivna, ali I bajkovita.
Njima su najviše obradovali štićenici Dječijeg doma Mladost iz Bijele kojima su bajkeri došli u posjetu I donijeli novogodišnje poklone.
U Akciji NO LIMIT BIKERS koja je organizovana četvrtu godinu učestvovalo je oko 200 bajkera iz cijele Crne Gore.
Moderni Deda Mrazevi htjeli su da djeci iz Doma pruže lijepe trenutke i malo pažnje za novogodišnje i božićne praznike.
Osim dobrog raspoloženja donijeli su i brojne poklone: garderobu, obuću, sredstva za higijenu, dječije pelene i slatkiše.
U akciju su bili uključene i mnoge firme koje su donacijama doprinjele da paketa bude dovoljno za sve.
Vukan Tomović, predsjednik Moto saveza Crne Gore koji je i oragnizator humanitarne akcije ja istakao da je za sve učesnike druženje sa djecom iz Doma veliki motiv, ali i želja da skrenu pažnju da djecu koja koja žele da budu primjećena, baš kao i motociklisti u saobraćaju.
Slavica Ilić, zamjenica direktora Dječijeg doma Mladost bajkerima je uručila crtež, rad štićenika ove ustanove.
“Mi smo kuća koja u Crnoj Gori ima najviše djece, a danas i najviše Djeda Mrazova”, ustvrdila je Ilić. Djeca iz Doma obradovala su se poklonima, ali su još više bili impresionirani čudesnim mašinama na kojima su mališani bar za tren mogli da maštaju o uživanju koje pruža vožnja motorima
izvor: http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Na brzinu s telefona, sve vam cvjetalo i veliko hvala svima koji su učestvovali na ovaj ili onaj način. Bilo je fenomenalno, svi oduševljeni i zdravo se došlo doma što je najbitnije.
Živjeli!
sent from Odnekle juzing d foun
Živjeli!
sent from Odnekle juzing d foun
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Sto ste se stisli sa tim slikama
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- Goran69
- Grijač guma

- Vozim: Zato sto volim .......
Ja bih ali od 340 sam izabrao 180 pa sad dok upload...
Better to go in slow and come out fast, than to go in fast and come out dead
-
VitaminC
- Biker wannabe

- Vozim: Aprilia Scarabeo
Uh, krati to jos....
Anyway,zanima me da li ce i na koji nacin neke od slika (najljepših, najstagod) biti poslato/dostavljeno Domu da i ovi klinci imaju neke uspomene na danasnji dan kao i mi?
Imam mozda 2 slike koje bih im poslao pa da ne radim to na svoju ruku...
Anyway,zanima me da li ce i na koji nacin neke od slika (najljepših, najstagod) biti poslato/dostavljeno Domu da i ovi klinci imaju neke uspomene na danasnji dan kao i mi?
Imam mozda 2 slike koje bih im poslao pa da ne radim to na svoju ruku...