Stop War in Syria

Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Hondu

Stop War in Syria

Post by Kesha »

Bio je svjetski dan mira 21 septembra, okasnismo.
Ko hoće vožnju od američke do ruske ambasade npr. u subotu 24. oktobra u 12h - da zaustave rat u Siriji?
Viđeću još ima li kakav datum zgodnijiĐe je ruska ambasada uopšte?
Treba li se prijavljivat vlastima?
Polako žuri - Festina lente
RockerArm
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda Dominator NX650
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure

Re: Stop War in Syria

Post by RockerArm »

Strah me je da se takva akcija ne ispolitizuje i iskoristi u dnevno-politicke svrhe! Kesha, mozda smisao takve akcije i jeste politickog, a ne humanitarnog karaktera. Mislim da sa takvom akcijom necemo promijeniti nishta, bez mozda samo skrenuti paznju na sebe, mozda cak i u negativnom kontekstu.
Kako se stvari odvijaju bit ce prilike da se neposredno pomogne izbjeglicama dok budu prolazili kroz CG.
Ovo je neko moje razmisljanje, ali ako ti budes za voznju ja idem sa tobom pa da cemo samo nas dvoje!
Worry less, ride more!
Montenegro
Grijač guma
Grijač guma

Post by Montenegro »

"Iskoristit" ce vas Mandic i Medojevic :)

Sta bajkeri imaju sa politikom , bila ona lokalna ili globalna ?
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

ideja je na mjestu,ali mislim da imamo toliko svopstvenih problema kao moto zajednica koji came godinama da budu rijeseni,a valjda su nam neki prioritet.
posle mozemo krenut u resavanje globalnih pitanja ;)
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Manite se corava posla. I ovako su dobrim dijelom bajkeri u CG na losem glasu. Neki ce jedva docekat da vas opletu po novinama. A to vam, mislim, apsolutno nista ne treba. Sto rece Vedza, ima mnogo vecih problema kojima treba posvetiti paznju nego sto je Sirija, Ukraina i ostala ratista.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
RockerArm
Grijač guma
Grijač guma
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure

Post by RockerArm »

Slazem se sa vama, dosta je rizicna takva akcija. Nije klasicno humanitarna mozda vise antiratna. Pacifiskicki pokreti postoje svuda u svijetu, samo kod nas ljudi sa tim nijesu bas upoznati, a s'obzirom da se kod nas sve ispolitizuje mozda bi bila protumacena pogresno. U tom dijelu se slazem sa vasim misljenjem.
Shto se tice ostalih inicijativa vezanih za probleme sa kojim se susrijecu motoristi, uvjek cu biti "Za". Vidim da postoje neke vec otvorene...registracije...moto savez...etc. Izgleda da su na ovom portalu pokrenute vec odavno. I nedje je zapelo. Ja licno ne znam kako se takvi problemi rjesavaju kod nas. Ne razumijem da za takvu jednostavnu stvar "moraju da se dobro zavrnu rukavi"...niti na koji nacin to treba da prodje kroz "institucije sistema". Da to znam, krenuo bih u akciju.
Da li vi shto znate kako to treba napraviti mozete ovdje na ovom forumu napisati sad neki spisak koraka koje treba odraditi da bi se to postiglo.
Precizno i jasno. Pod 1....napravit to i to...pod 2....to i to...
Da li to moze napravit jedna osoba? Da li je potreban tim? Na koji nacin problem razbiti na vise manjih pa ga tako rijesiti? I slicno.
Najlakse je drzati rucnu kocnicu u ruci i povuci je svako malo.
Worry less, ride more!
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Treba ubijediti vladine institucije da ti smanje dazbine prilikom registracije, to jeste, ubijediti ih da im dajes manje para u budzet. Zar ti to, ovkao banalno, ne zvuci poprilicno tesko i komplikovano? :)
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
RockerArm
Grijač guma
Grijač guma
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure

Post by RockerArm »

To mi zvuci glupavo ako se radi samo o meni. Ako ima 4000 ljudi kojima je stalo do toga onda ne vidim da bi to trebalo bit neshto posebno tesko.
Ne vidim smisao da u Sloveniji registracija bude toliko jeftinija nego kod nas uzimajuci u obzir ekonosmski status pojedinca kod njih i kod nas.
A mislim da 4000 ljudi moze nekoga lako ubijediti u neshto, naravno ukoliko su u pravu. Neka svako kome je stalo do ovoga odradi po jednu malu stvar....ciljano.
Worry less, ride more!
RockerArm
Grijač guma
Grijač guma
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure

Post by RockerArm »

Pretpostavljam da bi prvo trebalo da se zna ko je zainteresovan?
Worry less, ride more!
RockerArm
Grijač guma
Grijač guma
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure

Post by RockerArm »

Znaci prvo bi trebalo da se dodje do svih potencijalno zainteresovanih.
Worry less, ride more!
Post Reply