Pozdrav svima,dosao sam na ovu ideju primijetivsi da sve tv kuce imaju emisije o automobilima a nijedna o motorima.
Obzirom da bih vrlo lako okupio solidnu ekipu za snimanje i produkciju emisije ovakvog tipa,zamoli bih sve zainteresovane da mi pomognu prijedlozima.
pomoc za pokretanje emisije o motorima
- achillescg
- Biker wannabe

pomoc za pokretanje emisije o motorima
Last edited by achillescg on 05 Jun 2009 16:56, edited 1 time in total.
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Re: ponoc za pokretanje emisije o motorima
Zanimljiva ideja
Pogledaj na http://www.motori.hr" onclick="window.open(this.href);return false; ima emisija koja se zove motorček,pa se možeš malo ravnati po njoj.
A znaš verovatno i sam,testovi motora,rubrike poput škola sigurne vožnje,problema vezanih za naše podneblje i nepoštovanje motorista-znači neke goruće teme. Obilazak trgovina,testiranje opreme,osvrt na svetsku moto scenu i moto sport. Osvrt na tjunirane motore,tehnička škola-da se ljudima razbiju neki tabuui i da se upoznaju sa mašinom koju imaju ispod sebe.
A to bi bilo ovako sad iz glave,biće valjda još ideja...
U svakom slučaju,hvale vrijedan projekat!

A znaš verovatno i sam,testovi motora,rubrike poput škola sigurne vožnje,problema vezanih za naše podneblje i nepoštovanje motorista-znači neke goruće teme. Obilazak trgovina,testiranje opreme,osvrt na svetsku moto scenu i moto sport. Osvrt na tjunirane motore,tehnička škola-da se ljudima razbiju neki tabuui i da se upoznaju sa mašinom koju imaju ispod sebe.
A to bi bilo ovako sad iz glave,biće valjda još ideja...
U svakom slučaju,hvale vrijedan projekat!
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Nadogradjujem se na gornje predloge:pracenje moto tura koje ce biti kako u CG tako sire po evropi,super testovi,noviteti,prenosi raznih trka (GP,Isle of man tt,cross...),razni skupovi,sajmovi,opreme (roba,torbe,plastike,gume...),mehanicki savjeti ...
P.S.motora i za predstavljanje novih i starih top modela imas i na ovom forumu,tako ako bude trebalo po modelu za blize upoznavanje moces se obratit kolegama!!!
P.S.motora i za predstavljanje novih i starih top modela imas i na ovom forumu,tako ako bude trebalo po modelu za blize upoznavanje moces se obratit kolegama!!!
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
definitivno se ima sta raditi i o cemu pisati...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- achillescg
- Biker wannabe

Trenutno sam u fazi tehnickog isotivanja opreme,kamera i produkcije,sad treba da jurim sponzore evo ovdje je otvoren poziv ako je neko zainteresovan za sponorisanje a pilot projekat cu ponudit svim tv stanicama pa ko prihvati.
Nadam se podrsci od vas
Nadam se podrsci od vas
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Re: pomoc za pokretanje emisije o motorima
Prijatelju
svaka cast na ideji, bilo bi i vise nego dobro kada bi se nesto slicno tome realizovalo, samo me strah da je malo kompleksnije to kvalitetno realizovati nego sto zvuci. S obzirom da vecina nas ima gomilu programa, sto domacih a sto stranih, morali bi da izadjete na male ekrane sa poprilicno kvalitetnim programom ili necim radikalnim, sto bi privuklo paznju dovoljnog broja gledaoca da bi mogli da opstanete. E sad kad kazem kvalitetnim, to od prilike se manje vise fokusira na sto je moguce vecem pristupu novijih motora, jer po mom misljenju to bi privukovalo najvecu paznju, a za taj pristup su potrebna malo veca sredstva, jer nesto me strah da vlasnici novih ljubimaca nebi bas bili preodusevljeni da ih daju na testiranje
Zbog navedenog, racunajuci da vam sredstva i nisu bas jaca strana, ranije sam naveo da bi neka radikalna ideja, volio bih kad bi sad imao i predlog
, bi mozda mogla da nadoknadi nedovoljnu dostupnost. Eto to je neki moj osvrt na drugi ugao ove teme, i naravno podrzavam sve predloge gore iznesene, tako da mislim da vam materjala nebi hvalilo.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- achillescg
- Biker wannabe

Ja imam u planu dogovor sa uvoznicima motora sa prostora CG da napravim deal pa da oni daju na testiranje (kao svuda u svijetu).Rezervni plan je da vlasnici novijih motora sami voze te motore na testu ili predstavljanju tako bi nadomjestili odredjene nedostatke.
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Koliko je meni poznato,CG tržište je malo i nijedan uvoznik nema test modele,ako grešim ispravite me ali nisam još nigdje vidio u CG da možeš da probaš neki model,da ideš na probnu vožnju. Jedino ako bi ti isti uvoznici bili toliko drski pa da vam daju naručene motore da probate prije kupca ali mislim da to nije moguće. Ja prvi ne bih uzeo taj motor koji je neko prije mene vozio a ja sam platio punu cijenu.Nema većeg meraka nego kad prvi put upališ motor i vidiš one nule na brojaču kilometraže!!
Ostaju vlasnici koji verujem da bi sarađivali,pa i ako oni voze nema veze,važno je da predstavite modele.
Ostaju vlasnici koji verujem da bi sarađivali,pa i ako oni voze nema veze,važno je da predstavite modele.
UGRADNJA I SERVIS:
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
- goku
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda PC35
Super ideja!
Jedan mali predlog: probaj kroz emisiju da postavis pitanje o nekom eventualnom ukidanju PDV-a na zastitnu moto opremu i sto zvanicnici i prodavci misle o tome... ako vec govorimo o popularisanju motociklizma u CG ono sto neminovno prati isti su i, nazalost, nesrece koje se desavaju. Iz tog razloga mislim da bi bilo u redu da se pokrene ovo pitanje, napravi neka akcija i sl...
Poz.
Jedan mali predlog: probaj kroz emisiju da postavis pitanje o nekom eventualnom ukidanju PDV-a na zastitnu moto opremu i sto zvanicnici i prodavci misle o tome... ako vec govorimo o popularisanju motociklizma u CG ono sto neminovno prati isti su i, nazalost, nesrece koje se desavaju. Iz tog razloga mislim da bi bilo u redu da se pokrene ovo pitanje, napravi neka akcija i sl...
Poz.
-
LION
- Test vozač kaskader

ideja je vise nego odlicna.pa neznam,ako su gazde pametne u njihovom je interesu da im se prezentuje ili prezentuju motori sto prodaju.valjda...
tesko je nase trziste i gazde.to ja mislim,mada ima izuzetaka.ideja je definitivno mnogo dobra.