Evo da opipamo puls vezano za interesovanje da napravimo nove Nolimit Bikers majce kako bi smo imali svoja obiljezja.
Mozete se polako javljat davat predloge,logo naravno ide NLB ali dajte neke ideje koja stampa ili slika bi bila na tim majcama pa polako eto i spisak da pravimo.
Nolimit Bikers Majce
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
-
Kobra-senior
- Biker wannabe

- Vozim: Honda CB 500 XA
Re: Nolimit Bikers Majce
Bravo za inicijativu. Predlažem da se prave bijele i crne majice bez kragne od aktivnog materijala, za vožnje. Osim vidnog loga NLB mogu da imaju stilizovane slike motora i natpise po kategorijma npr. adventure, touring, enduro, racing, street i sl. kako ko voli. Takođe, mogu se napraviti i pamučne polo majice sa kragnicom i logom, za "zasijedanja", boje bijele, crne, plave, crvene...ili kako ko već voli. Mislim da je ovako nešto pravljeno i prošli put i bilo je dobro. Ne treba izmišljati toplu vodu 
-
bole35
- Stoper

- Vozim: HONDA NC750X DCT
Ja se slazem sa gore navedenim predlogom, ako budem primejtio neki dobar logo proslijedicuKobra-senior wrote:Bravo za inicijativu. Predlažem da se prave bijele i crne majice bez kragne od aktivnog materijala, za vožnje. Osim vidnog loga NLB mogu da imaju stilizovane slike motora i natpise po kategorijma npr. adventure, touring, enduro, racing, street i sl. kako ko voli. Takođe, mogu se napraviti i pamučne polo majice sa kragnicom i logom, za "zasijedanja", boje bijele, crne, plave, crvene...ili kako ko već voli. Mislim da je ovako nešto pravljeno i prošli put i bilo je dobro. Ne treba izmišljati toplu vodu
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- advbiker
- Grijač guma

- Vozim: BMW R1200 GS Adventure
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
može.
jedino da bude quick dry.
jedino da bude quick dry.
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
Bitno je da su kvalitetne, da se ne deformišu poslije prvog pranja. Quick dry je bolji za vožnju, ali se brzo haba i izvlači u dodiru sa čičak trakama koje imamo na jaknama i pojasevima. Bijele se brzo zaprljaju pa treba uzeti u obzir i druge boje...
- advbiker
- Grijač guma

- Vozim: BMW R1200 GS Adventure
To se i meni ne sviđa kod njih, čičak se hvata za njih, a i osjetljive su kad su bijele jer se zaprljaju.
Tižu
Žutalj
Žutalj
- SuperMoto_Fan
- Grijač guma

- Vozim: Honda NX650-Dominator
Tako je. Ne bih ni ja previse komplikovao. One zadnje sto su radjene su bile skroz ok, narocito one paradne (polo). Mozda jedino da se ovaj put odrade kvalitetnije za voznju, posto se dosta ljudi zalilo da se u one ''potpari'', zbog tehnike stampe (logo je nalijepljen na ledja).Kobra-senior wrote:Bravo za inicijativu. Predlažem da se prave bijele i crne majice bez kragne od aktivnog materijala, za vožnje. Osim vidnog loga NLB mogu da imaju stilizovane slike motora i natpise po kategorijma npr. adventure, touring, enduro, racing, street i sl. kako ko voli. Takođe, mogu se napraviti i pamučne polo majice sa kragnicom i logom, za "zasijedanja", boje bijele, crne, plave, crvene...ili kako ko već voli. Mislim da je ovako nešto pravljeno i prošli put i bilo je dobro. Ne treba izmišljati toplu vodu
-
Lonerider
- Stoper

- Vozim: Suzuki Dl650 Vstrom XT - 2018
Slažem se, poslao sam Madži firmu iz PG, StichPG koja radi vezene grbove i slova na majicama, pa se mogu napravit i te za vožnju quick dry i isto, naravno ko želi, elegantnije sa kragnom. Imam dvije majice od ove firme i vezovi su baš dobri, kvalitetni i vidljivi,
Samo predlog ali da znate da podržavam sve pa javite
Samo predlog ali da znate da podržavam sve pa javite
-
markobr
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki V-Strom DL 650
Suzuki DR 350 - Location: Bar
Evo i od mene neka ideja.
Može se ubaciti možda Montenegro ili Crna Gora
I promjeniti slova ako imaju neka određena slova koja se stavljaju.

Može se ubaciti možda Montenegro ili Crna Gora
I promjeniti slova ako imaju neka određena slova koja se stavljaju.