Kupujem motor: enduro
- Gugi
- Silovatelj krivina

Re: Kupujem motor: enduro
Svi smo mi ćale 
- tref
- Grijač guma

- Vozim: KTM superenduro 950 R HUSQVARNA 510R
imam ja na kawasakija instrumente,kilometraza od bicikle (sa novom baterijom)MontWheeler wrote:Neka hvala, prejako je toNikGold wrote:ili da nećeš moju yamahu , možda bi je prodaoinace motor je super
hahahNikGold wrote:Trefov motor ti je kao nov , vido i gledo kako ide - treba zalijepit vozača super lijepkom za motor![]()
Ustvari cale kupuje motor da se razumijemo... Nije mu presa, ali ako nesto fino naleti uzece on to odma. Meni licno se svidja ovaj trefov, no cale bi radje neki sa instrument tavblom. Da vidimo jos malo sta se nudi. I vrlo je pozeljno da bude sto noviji sa sto manje predjene kilometraze, da ne popravlja svako malo.
- MontWheeler
- Biker wannabe

- Vozim: Yamaha DT125
A tref, koliko trosi ova tvoja sega i zasto je mijenjan klip?
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Trefov motor je takmičarski ima 40 ks iz 125 cc i posle određenog broja sati rada mijenja se klip i ako je zdrav .(kod kros motora se ne gleda km nego sati rada) Nadam se da se Dado neće ljutiti što sam dao odgovor . Isto tako ne mjeri se potrošnja km/L nego h/L
+1389+
- tref
- Grijač guma

- Vozim: KTM superenduro 950 R HUSQVARNA 510R
ne ne kolega sve je u redu,to su potrosni djelovi na 50 sati(trkacke voznje)se mjenja ali ovo sto se mi vozimo po tih cuka mislim da moze koliko oces jer ga ne vozis stalno pun gas,a potrosnja nije prevelika kao sto sam ocekivao,mislim nedje oko 6-7litara na 100 kmNikGold wrote:Trefov motor je takmičarski ima 40 ks iz 125 cc i posle određenog broja sati rada mijenja se klip i ako je zdrav .(kod kros motora se ne gleda km nego sati rada) Nadam se da se Dado neće ljutiti što sam dao odgovor . Isto tako ne mjeri se potrošnja km/L nego h/L
- MontWheeler
- Biker wannabe

- Vozim: Yamaha DT125
i dalje aktuelno...
-
Honda xl 500
- Stoper

ja bi prodao moju tt 600,pa ako si zainteresovan javi se..