Akcija za smanjenje cijene registracije, putarina i sl.

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
Post Reply
fisher
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: za sad nazalost nista

Re: Akcija za smanjenje cijene registracije, putarina i sl.

Post by fisher »

NVO NO LIMIT BIKERS?
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

fisher wrote:NVO NO LIMIT BIKERS?
Nije losa ideja!

Mozda bi se moglo organizovati neka vrsta placanja clanarine (ali opet sve na dobrovoljnoj osnovi), kako bi se platilo advokatima koji bi se zauzeli za ova pitanja koja imamo.

pozdrav.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
DUKA
Grijač guma
Grijač guma

Post by DUKA »

dok god se bude o ovom(ovim)problemu pricalo samo na forumu slaba je vajda ljudi.
super je ideja bilo ovdje na forumu. dajte da ih pocnemo sprovoditi, ili barem
probati. nebi valjalo da ovo bude samo jos jedan "topic".
ako nadlezni organi pri nekom od ministarstava zvanicno prime, recimo, predsjednika udruzenja pcelara, ili
predsjednika drustva filatelista, ili... nije ni bitno koga, zasto i MI nebi mogli traziti odgovore na neka pitanja.
legalno, postoje procedure. ako zvanicno postoji neka asocijacija motorciklista zasto nista ne rade(da se ogradim
ne pratim mnogo medije ali to kolko pratim nijesam nikad cuo nista o tome). ajde onda i mi da radimo, u okviru zakona normalno.
ajde da se da kazem legalizujemo. (udruzenje,NVO. klub)...da se organizujemo(statut itd).da javnos cuje za nas, da zastitimo nase interese. da uvedemo neke nove stvari. pade mi napamet sad nas clan BMW i skola sigurne voznje u sloveniji. more je stvari koje treba da se isprave, koje cekaju da tek budu predstavljene. pomenuli smo samo neke. ni 1%. da ne izmisljamo toplu vodu. sigurno ima takvih udruzenja u okruzenju i po evropi.
fala bogu dosta nas je. ima nas. brojem dovoljno.daj da malo vise udjemo u ovo. od toga gore bit nece. niko ko bi mogao da nam pomogne nas ne cuje!!! nezna ni za space-directora, ni za ica, blaza, gasha, ni duku, janka, marka...
evo mi je post poceo licit na one revolucionarne govore :mrgreen: :D :lol: ali mislim da raumijete
daj da se pokupimo i nas samih radi da cinimo nesto.....
kako steee, kako ste svi ?!?!
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Post by Freeman »

Mozda ne bi bilo lose kontaktirati nekog iz http://www.crnvo.cg.yu" onclick="window.open(this.href);return false;, cisto da se raspitamo postoji li neka moto NVO, a mozda i pruze neku pomoc.
[`_`]
Grijač guma
Grijač guma

Post by [`_`] »

tek sad vidjeh ovu temu i mogu vam reci da nisam znao da postoji crnogorska asocijacija ,a ni neki stariji bajkeri u mom okruzenju.
slazem se da su registracije preskupe a i sozina mada je ja nikad ne platim samo prodjem pored rampe do sad me niko nije jurio a i da me pojuri sta mi mogu tamo nidje nema da pise cijena za motor,mada tuda i ne idem cesto milija mi pastrovacka.
ja sam za svaki vid saradnje i bilo kakvu pomoc , naravno ono sto je u mojoj moci,da li ste razmisljali o nekom protestu ili tako nesto.
nisam citao cijelu temu jer nemam sad vremena pa ako sam nedje pogrijesio ne zamjerite.
Izdajem kucu na Zabljaku 068 618 108
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

[`_`] wrote:.... a i sozina mada je ja nikad ne platim samo prodjem pored rampe do sad me niko nije jurio a i da me pojuri sta mi mogu tamo nidje nema da pise cijena za motor...
Evo ovako, posto skoro svakodnevno prolazim kroz tunel, mogu reci da znam momka koji zna momka :lol: koji je nekoliko puta prosao a da nije platio, i to najvise zbog bezobrazluka sluzbenika na rampi. E sad, koja je kod njih procedura, oni samo prijave dezurnom policajcu kod skretanja za Virpazar tip i tablice, a ako isti nije na svojoj lokaciji, slobodno mogu da pisu propalo :). Jos je laksa situacija kada se ide iz PG za BR, jer sa barske strane skoro nikad nema patrole koju mogu da nazovu.

Sto se protesta tice, ili bilo kakvog mirnog okupljanja, ja sam za, nebitno da li cemo imati od toga neke koristi ili ne, ali bi trebali nesto preduzeti.

Toliko za sada.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
[`_`]
Grijač guma
Grijač guma

Post by [`_`] »

ajde malo ljudi zivnite sta treba da se uradi da li postoji to udruzenje nolimit sto je neko pomenuo.
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Postoji, ali smo na godisnjem odmoru... :D
I mi cigani imamo dusu :D
I kad stojim tesko me pratiti...
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Post by Freeman »

Citati iz zadnjeg broja Moto Magazina:

"Za smanjenje dadzbina na motocikle

Predati zahtjevi na pisarnici Narodne skupstine u vezi sprecavanja donosenja novog poreza na luksuz, kao i ukidanja starog, te zahteva za omogucavanje kvartalne registracije motora

U organizaciji Moto Asocijacije Srbije 24. aprila u Beogradu se okupilo vise stotina motorista iz cele Srbije... ...U razgovorima nam je obecano da cemo vec u toku maja biti pozvani na razgovore u vezi nasih zahtjeva... ...Odatle se kolona uputila do Zavoda za transfuziju krvi, gdje je jedan broj bajkera dao krv i na taj nacin, po ko zna koji put, pokazao bajkersku humanost..."

Nesto slicno bi mogli i mi da probamo. Dobro bi bilo da okupimo, dogovorimo i maljo bolje organizujemo. Moje misljenje je da bi slicna akcija dala neke rezultate.
[`_`]
Grijač guma
Grijač guma

Post by [`_`] »

ja mislim da bi obavezno trebal na proljece napravit nesto takvo,ili nesto tipa da se skupimo pa da prodjemo kroz sozinu da neplatimo u znak protesta.
a i trebalo bi podnijeti neki zahtjev za smanjenje cijena registracije.
evo bas prije neki dan sam prolazio kroz sozinu i naravno nisam platio po kozna koij put,kad na virpazar me zaustavlja milicija ,morao sam se vratiti i platiti sozinu .
Post Reply