a da te nije skoro koja po prstima 'dovatila'bu2rider wrote:iha..mene ljetos osa udarila u vat i ubola iupal au maicu..aha asto kazete na to doktori..a ispod sorca pa u n ogu boccc
Leptiriću - šareniću ili Kako sam zamrzio Jet kacige
-
pOp
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki ER-6n
Re: Leptiriću - šareniću ili Kako sam zamrzio Jet kacige
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Ja kažem da ću Ti kupiti pravopis prvom prilikom,ako ne pre onda kao poklon za svadbubu2rider wrote:iha..mene ljetos osa udarila u vat i ubola iupal au maicu..aha asto kazete na to doktori..a ispod sorca pa u n ogu boccc
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- Gugi
- Silovatelj krivina

Galiot wrote:Ja kažem da ću Ti kupiti pravopis prvom prilikom,ako ne pre onda kao poklon za svadbubu2rider wrote:iha..mene ljetos osa udarila u vat i ubola iupal au maicu..aha asto kazete na to doktori..a ispod sorca pa u n ogu boccc![]()
Sa sve veeeeeeeliki dugmićiiiii
-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
e, da vidim toga kulera
kad je osa u kacigu. Mene je ulećela u flip up kacigu (kuda, pojma nemam) kad smo išli na biogradsko jezero. Kakvo je kočenje palo, skidanje kacige prije no sam stao
ovi iza mene kad su viđeli što činim stravili su se više no ja. A pošto je nijesam vidio da je izašla iz kacige, sve do gore sam bio stravljen da opet đe ne iskoči... 
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
osjecaj je blago neprijatan
dok smo isli kod Rokija na rostilj, na uzbrdici prije danilovgrada otvorih malo vizir, i osa slece taman na rub dje dodje vizir. ali od brzine nije micala nidje, crvsto se u'vatila za kacigu i ne pusta, srecom izdrzah tako do pume i tu odlece...
bratu iz kotora je ulecela u usta, da nije otisao kod doktora ugusio bi se...
dok smo isli kod Rokija na rostilj, na uzbrdici prije danilovgrada otvorih malo vizir, i osa slece taman na rub dje dodje vizir. ali od brzine nije micala nidje, crvsto se u'vatila za kacigu i ne pusta, srecom izdrzah tako do pume i tu odlece...
bratu iz kotora je ulecela u usta, da nije otisao kod doktora ugusio bi se...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Ja inace stalno vozim pod "punom ratnom opremom" ali ovo ljeto u CG ugrijalo ka sto zna i ja, onako frajerski, u majicu krenuo na Cetinje.
Ljudi kad me je , negdje oko Meteriza, ubola osa u stomak ( a mozda je bio i strsljen, nema veze, mene se ucinjelo da je zmaj ognjeni
) opisat vam ne mogu kakav je to bio bol
. Boljelo me je dobro jos par dana posle toga
Ljudi kad me je , negdje oko Meteriza, ubola osa u stomak ( a mozda je bio i strsljen, nema veze, mene se ucinjelo da je zmaj ognjeni
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
-
Honda xl 500
- Stoper

Eeee braco,prave muke su ti bile moje. Uleti mi mislim da je muva,pod kacigu u UVO
valjda se odbila od jakne.Dok sam ja sa nekih 80 stao skinuo kacigu,sa rukavicama,ka zainat ne mogu da je odkopcam,idu mi suze na oci ne mogu vam opisat kakav je to gadan osecaj.Nisam panicar u voznji,ALI TO JE BILO KNAP DA SE IZLOMIM

- Veljko
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha mt-03!!
Ja imam Jet kacigu, i negdje ovog ljeta dok sam vozio vespu okide me ptica u kacigu
(srecom imao sam spusten vizir) Mislim da je bila lasta, a siguran sam da nije bio orao

- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Moj poznanik je iamo slican dogadjaj, ali sa autom. I nedje pri brzini od oko 100 km/h uletu mu kroz prozor, ne muva ni osa ni strsljen, nego ptica. Rekao mije " Kad tad nisam umro od straha necu nikad" Nije imao pojma sto je leti mu kroz auto jednim okom gleda put drugim pticu.

-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!