Hellboy wrote:A sto mi onako nagrdi instruktora juce na kisu te pokisnu onako brate moj, ja sam isto juce oko 4 pm polagao na kamion sa prikolicom i za svu srecu polozih i pricao mi je dozivljaje voznje po kisi ja sam se pokido od smijeha )) pa neka je sa srecom taj vozacki, sad na motorce pa pun gas kroz crveno i bez kacige ))
hahaa, instruktor je kralj... Za*eba nas vrijeme mada imali smo kisno oboje... vozim ga ja, kaze: ne saginji u krivinu, ne saginji...
Hvala, takodje pa sad na skupove kamion, a motori u prikolicu
Hellboy wrote:A sto mi onako nagrdi instruktora juce na kisu te pokisnu onako brate moj, ja sam isto juce oko 4 pm polagao na kamion sa prikolicom i za svu srecu polozih i pricao mi je dozivljaje voznje po kisi ja sam se pokido od smijeha )) pa neka je sa srecom taj vozacki, sad na motorce pa pun gas kroz crveno i bez kacige ))
hahaa, instruktor je kralj... Za*eba nas vrijeme mada imali smo kisno oboje... vozim ga ja, kaze: ne saginji u krivinu, ne saginji...
Neka vam je sa srecom obojici
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Hvala hvala... Ma i ja sam kod njega isto za a polagao i bila je ista prica, mada znam da coeku nije svejedno, im masu pocetnika koji prvi put skoro i sjedaju na motor pa treba sjesti sa njim da ga ucis , zaebato bato
Hellboy wrote:Hvala hvala... Ma i ja sam kod njega isto za a polagao i bila je ista prica, mada znam da coeku nije svejedno, im masu pocetnika koji prvi put skoro i sjedaju na motor pa treba sjesti sa njim da ga ucis , zaebato bato
zaebato bogami, koliko volim da vozim motor, toliko mrzim da me neko vozi...
Mracni trudicemo se