Semering za prednju viljusku dimenzije 37-50-11..za Apriliju Pegaso (sa Rotax motorom)..
A mozda moze i za kakvo drugo motorno vozilo ako se dimenzije podudaraju..
Poklanjam..ako kome treba
-
ZoranM
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki V-Strom 650
Poklanjam..ako kome treba
Putovati je dva put zivjeti...
-
ZoranM
- Grijač guma

Re: Poklanjam..ako kome treba
Ne no poklanjaju jer ocu da pokidam sve veze sa tim motorom..i emotivne i materijalne..
Toliko me o jadu zabavio da i danas osjetim agresiju kad sretem kakvoga Italijana..
To su fuseri i gabelji..
Dobro , ajde , znam da sam malo subjektivan ali jes me izludio taj motor (Aprilia) nacisto..
Toliko me o jadu zabavio da i danas osjetim agresiju kad sretem kakvoga Italijana..
To su fuseri i gabelji..
Dobro , ajde , znam da sam malo subjektivan ali jes me izludio taj motor (Aprilia) nacisto..
- In_Utero
- Grijač guma

- Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition
Paaa...i ja imam slicno misljenje o zabarima...pa opet kupih prije nedljelju dana Fiata...
sta da se radi.. 
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
italijani tj zabari? pa ja mislim da su to najveći prevaranti na svijetu...čak su veće prevare i šišnjari od našega naroda:)..da me ne shvatite pogrešno..ne da su fušeri nego bruka..ali jedno im se mora priznati, ali samo to, da su majstori dizajna....ali džabe im je ne znam što..ja biježim od njih ka od đaola..miči ih tamo...

- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Sto se trgovine tice nema goreg naroda od njih!
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Jes, jos ne napravise ferarija, dukatija, maseratija, alfu da valja.. Barabe obicne!
A onaj Rosi, samo neka je zdravo, fukara bezobrazna
A onaj Rosi, samo neka je zdravo, fukara bezobrazna
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
-
ZoranM
- Grijač guma

Ma jesu majstori za dizajn, pola svjetskih tehnickih inovacija su napravili upravo oni..
Ali je problem sto kad krene u proizvodnju nema sanse da to ljudski sastave i gotovo..
U motor moras uz onaj alat nosit - spajalice , krive igle , zice razne i bit Grunf ako mislis
doma ikako dolazit..A kad treba kakav dio za motor oderu te bez milosti..otprilike tri put
skuplje nego za Japanske motore..
Pogledajte test Dukatija 1098 u Motoreviji 03-2010 na 50 000 km..svasta mu se ispokvarivalo..
A nije mi djelovalo subjektivno jer je tu i test BMW-a K 1300 GT koji je opslio isto kao i Dukati..
Ali je problem sto kad krene u proizvodnju nema sanse da to ljudski sastave i gotovo..
U motor moras uz onaj alat nosit - spajalice , krive igle , zice razne i bit Grunf ako mislis
doma ikako dolazit..A kad treba kakav dio za motor oderu te bez milosti..otprilike tri put
skuplje nego za Japanske motore..
Pogledajte test Dukatija 1098 u Motoreviji 03-2010 na 50 000 km..svasta mu se ispokvarivalo..
A nije mi djelovalo subjektivno jer je tu i test BMW-a K 1300 GT koji je opslio isto kao i Dukati..