Polaganje za "A" ili prevara.

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Re: Polaganje za "A" ili prevara.

Post by Space Director »

veskotg wrote:pazi sad: ja krenem da mjenjam vozacku,em je izgubio,em vrijeme da se mijenja novom,dodjem u posteni Mup da vidim sto treba,oni kazu preko 40-te treba novo ljekarsko,ja u DG za 45min i 35 evrosa izvadim za A i B,dodjem u posteni MUP,a oni kazu hvala-jos 37 evrosa za svasta,dodji ti nama za 7-10 dana za vozacku,itddd.ja u dogovoreno vrijeme se pojavim,kad GLE CUDA,samo B kategorija!a dje je A,pitam ja,a oni samo sto ne rekose AKNEMO TI GA, nemas!Kako nemam,od '95 godine,vi mi upisali u vasu vozacku,koju sam 2001 zamijenio novom,a evo i medjunarodna od 2007,dobio je na osnovu tada validno izdate i koristene vozacke dozvole?Ne,ovdje to nema,nema Vas u evidenciji.A i vi nemate licnu kartu kod nas.a kako imam pasos i vozacku B kat?ne znamo,od 2001 vas nema na evidenciji.Vi fino donesite dokaz iz BG da ste polozili i dobicete vozacku.Vidim ja ode mast u propast,nema sale,ako se svadjam ugasio sam,sjetim se da mi je pokojni Neno Djuranovic to nesto vadio na brzinu zbog selidbe...itd,elem ja moram u auto-skolu JOKER, na Banovom Brdu da trazim svedocanstvo,ali:put oko 150 evara,trosak tamo jos toliko,treba poklone kumovima itd.nego:dobar dan,jeli Signal,jeste,posto A kategorija,50 evrijanera + 10 svjedocanstvo=60e...kad,10.04 u 08:00,svojim vozilom.ja opet u dogovoreno vrijeme,oni:daj saobracajnu,evo,koliko je motor presao,18500,hvala idite do kruznoga toka i polukruzno kod CocaCole,ja stigao,hvala polozili ste,jos 15evruha u posteni MUP za dozvolu...i veskotg on the road again!
lako,nema sto!
dobro rece jedan coek odje:j.... zemlju dje se glasa PROTIV a ne ZA.
eto tako,pazite se sad od mene,tek sam polozio!
:lol: :lol:

Nikad šut sa rogatim nije mogao.... ;)
I kad stojim tesko me pratiti...
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

ovo cuh skoro ......UMILJATO TELE DVIJE KRAVE POSE :lol: :lol: :lol:
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
[`_`]
Grijač guma
Grijač guma

Post by [`_`] »

ja sam polagao prije dvije godine za a A kategoriju a imao sam vec Psp.
a polaganje za A kategoriju je bilo sa svojim motorom i to vespom 50 kubika napravio osmicu i to je to
Izdajem kucu na Zabljaku 068 618 108
Post Reply