K: BMW GS650

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Endurio
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: F650GS bmw crni, zatamnjena stakla.

K: BMW GS650

Post by Endurio »

Momci i đevojke, ako neko ima za prodaju ovaj BMW ili Dakar, zamolio bi da ostavi kontakt ovdje... Kupio bih ga pri kraju ove sezone(u nojgore moguće vrijeme, ali tek tad ću imati lovu).
Poželjan bi bio sledeći (standardan) sklop uslova: da je očuvan tj. novije godište, da nije cukan, dorađivan i sl., da je sa dual gumama i koferima, neko kaže i kufer...
Pošto nisam uspio naći nijedan u prodaji, razmišljam i trgovini u nekoj od okolnih zemalja, pa bi mi bilo korisno i nečije iskustvo vezano za takvu trgovinu, moguće komplikacije, papirologija, troškovi ili gdje je najbolji izbor. Nešto sam gledao u Austriju Klagenfurt jedan ovlašćeni prodavac polovnih vozila imaše brucka dobru ponudu svakakvih motora, učinje mi se...
Dostupnost novca 01. oktobar (par hiljada i još jedan par hiljada), pa dako' nađem što do tad'.

Ja sam šišnjao po forumu i ne nađoh, no ako sam preskočio a neđe ima već ova tematika, a što ću grešan sam, proslijedite mi link...
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: K: BMW GS650

Post by NikGold »

http://www.avto.net" onclick="window.open(this.href);return false;
+1389+
Endurio
Grijač guma
Grijač guma

Post by Endurio »

Gledio sam ovaj site, ima odličnih pril'ka (za razliku od lokalnih koji klepeću po ušima, pardon nanulama. Šala, ima i ođe fine trgovine).
No', kao i što rekoh onomad, raspitujem se za kompliciranost i isplativost trgovine u inozemstvo, pa ću viđet što će ispanut... a bogme, ja bi najradije da ispane u CG neki dobročinluk koji bi mi prodao motorer, a da me ne isklepeće mnogo po ušima.
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Nemoj se nadati da mali gs nađeš povoljno ipak je to bmw , možda stariji f650 bez ovo gs :) i moš nać za male pare . Inače odličan motor imao ga pa znam što pričam . poz
+1389+
Endurio
Grijač guma
Grijač guma

Post by Endurio »

Veliš Niklone, imao si ovaj 650 i dobar a', e to je konj kojeg ću nadam se jahati, ustvari ne baš čisti 650 jer ne može po terenu opepeljit i ima auspuh dolje, što se meni ne sviđa odveć idem na F650GS ili Dakar pa kako bude..
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Imao sam f650 gs , sada ga vozi slovrider sa foruma . Razlika izmedju dakara i obichnog je u prednjem tochku 21-19 i par kozmetichkih sitnica . U svakom sluchaju srecno sa trgovinom
+1389+
Danilo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CX

Post by Danilo »

Taj model i nije baš čistokrvni BMW, tj. ima Rotax mašinu istu kao stara Aprilia Pegaso. Za te novce u toj klasi, bez obzira na to što je "mješanac", ne možeš kupiti nešto mnogo bolje. Sretno s trgovinom. Ako ne nađeš GS varijantu koja ti odgovara, javi mi se da te uputim kod čovjeka koji ima odličnog F 650 (nije GS).
OLDTIMERCLUBMONTENEGRO
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Danilo wrote:Taj model i nije baš čistokrvni BMW, tj. ima Rotax mašinu istu kao stara Aprilia Pegaso. Za te novce u toj klasi, bez obzira na to što je "mješanac", ne možeš kupiti nešto mnogo bolje. Sretno s trgovinom. Ako ne nađeš GS varijantu koja ti odgovara, javi mi se da te uputim kod čovjeka koji ima odličnog F 650 (nije GS).

To sto dijeli agregat sa Pegasom (i starim XT-om) nema mnogo veze, to su motori sami za sebe. Svi proizvodjaci su dali itekako osobnu crtu svojim motorima. Imam 18.000km na XT-u, a vozao sam malo i Pegasa, nisu ni priblizno slicni, pocev od razvijanja snage, polozaja, vibracija, agresivnosti XT-a....

Pegaso iz te starije generacije se proslavio po nepouzdanosti, a F650GS i F650GS Dakar su legende, prozvodili su se za US do 2007, ako nisam nesto pogrijesio... vozio sam oba, predobri su motori, fenomenalno upotrebljivi i jedini motori sa jednocilindricnim agregatom koji bih ja mogao da vozim...Teorijski :mrgreen:

Uglavnom, poenta ove moje price je da za te pare, u toj klasi, F650je broj jedan...
I kad stojim tesko me pratiti...
Endurio
Grijač guma
Grijač guma

Post by Endurio »

To je to, nema što, BMW je to pa sa par slova manje više F-GS ili bez, nije greda jer se nisam zakucao baš u konkretan model, no ću da se siromah opružim onda kolko mognem parom pa što uleti, a kontaktiram dobroga Danila na private da vidim čistokrvnog F650.
Čovječe, nema BMW'a za kupovinu u CG da ga puškom gađeš..

Momci, svako dobro.
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

a sto si suyio vidike pa trazis samo po crnoj gori ????
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Post Reply