Emilija i ja smo odlucili da nam vise ne treba. Sjediste smo koristili skoro 5 godina i veoma rado ga poklanjamo prvom interesentu koji se javi
Sjediste je univerzalno tako da pase na skoro svaki motor. Preporucljivo je za djecu od 2,5 - 10 godina i ja smatram da je to nesto fantasticno ( nekih 15000 km licnog iskustva )
( mislio sam da ga poklonim Sledgehammer-u ali su njemu djeca velika , Sledge ne ljuti se )
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ja poštujem Tvoj stav, kao što očekujem i da Ti poštuješ moj.
A moj stav je takav da mi i pokloniš tu sjedalicu - istu moja djeca ne bi koristila sve i da spadaju u te dobne skupine. Jutros sam vozio svoju stariju kćer na terapiju kod fizioterapeuta za kičmu (preventivne vježbe za korekciju i pravilni rast), i vratili se - sada nije nikakav problem kada je ona velika (13 godina), sama se drži, nogama potpuno doseže nogare i zna se ponašati - shvaća uputstva koja joj dajem, i u to se mogu pouzdati.
Tako da ne sumnjam da ćeš je utopiti jako brzo. I novom vlasniku želim puno sreće i zadovoljstva sa istom.
Ja poštujem Tvoj stav, kao što očekujem i da Ti poštuješ moj.
A moj stav je takav da mi i pokloniš tu sjedalicu - istu moja djeca ne bi koristila sve i da spadaju u te dobne skupine. Jutros sam vozio svoju stariju kćer na terapiju kod fizioterapeuta za kičmu (preventivne vježbe za korekciju i pravilni rast), i vratili se - sada nije nikakav problem kada je ona velika (13 godina), sama se drži, nogama potpuno doseže nogare i zna se ponašati - shvaća uputstva koja joj dajem, i u to se mogu pouzdati.
Tako da ne sumnjam da ćeš je utopiti jako brzo. I novom vlasniku želim puno sreće i zadovoljstva sa istom.
Sledge, nije mi cilj da "utopim" sjedalicu nego je , kao sto pise u naslovu, POKLANJAM jer mislim da je sigurnije sa njom nego bez nje.
Ja takodje postujem tvoje stavove ( ponekad mi bas dobro dodju ) isto kao i ti moje, tako da je sve OK
bandit4ever wrote:Roki ne zamjeri za ovaj off,ali me odusevio ovaj Land Rover u pozadini!
a kopiraparat nijesi vidio
Galiot wrote:Luka i Ja se javljamo za ovo sjedište!!!
Kad je mogao Roki sa njim Evropu da proputuje,valjaće i nama do grada!
Onda je Lukino i neka mu je srecno