molim savjet

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Post Reply
vickodu
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: 1190 adv

Re: molim savjet

Post by vickodu »

Moje neslaganje sa milicajcem je sa nekog drugog foruma ali vidim da i ode pokusava nametnuti njegovo misljenje clanovima foruma S obzirom da sam jako dugo na motorima a prvi moj motor je kupljen 1990 g od Asanovica kojega vjerovatno znaju ljudi iz Podgorice mislim da mogu reci svoje misljenje U svom vlasnistvu sada imam Fazer 600 Ktm ,640 prestige ,Beverly 500, Vespa GT 200 S obzirom da znam ceste u CG tvrdnje milicajaca da je maxi skuter odlicna stvar su cista glupost Btw nije istina da je taj agregat koji je ugradivan na Scarabeo najbolji iz njihove grupacije Samo cu navesti za primjer probleme sa kumplungom alnasera koji nije niti malo jeftin i sa usisnom tijelom koji cesto zna praviti probleme Skuter nije samo oblik karoserije nego njegova kompletna izvedba i ne moze se usporedit na bilo koji nacin sa bilo kojim motorom ZAMOLIO BIH SLEDGA DA RECE S KOJIM JE TO MOTOROM U SVOMVLASNISTVU NAPRAVIO NEKU VECU KILOMETRAZU I KOLIKU S OBZIROM DA SE HVALI SA 30000 KM SA SCARABEOM Usput u HR ogranicenje brzine na autoscesti je 130 km/h uz toleranciju od 10% tako da su sve vece brzie od toga kaznjive a druga stvar je sto se kolegama progleda kroz prste Ima jos jedna stvar zasto se skuter ne isplati u odnosu na motor a to je odrzavanje koje je puno skluplje nego odrzavanje motora
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Pogledajte ovo svaku noc pred spavanje i garantujem vam 2 sata blejanja u plafon prije no sto zaspete :D

http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77Ts ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Sledgehammer wrote: Koji ćeš sad podatak ići tražiti i o njemu teoretizirati (naravno, kako tebi paše)? 8-) 8-) 8-)
Necu vise nijedan podatak traziti jer si o sebi sve podatke iznio.
Misljenja sam da ti na ovom forumu nije mjesto jer smo mi jedan mali, skoro pa familijarni, bajkerski forum .
Na ovom forumu, od osnivanja , nije napisano toliko uvreda koliko si nam ti "podijelio" za ovih par dana koliko si, nezvan, medju nama.
S obzirom da sam ja veoma cesto po Hrvatskim cestama ( zivim i radim u Njemackoj i preko Hrvatske putujem par puta godisnje kuci ) tvoje prijetnje policijom i interpolom shvatam veoma veoma ozbiljno i, obecavam ti, potrudicu se da se odbranim od njih
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Sledgehammer
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: BMW K 1200 RS 2002
Kawasaki Versys 2007

Post by Sledgehammer »

N-i-k-O wrote:nekom "mjenjac" nije bas omiljen kad su motori u pitanju i ima taj nedostatak samopouzdanja pa radije bira automatik (vespu)
Pa Vespa ima mjenjač, nije nikakav automatik... :idea:

A za ovo "nedostatak samopouzdanja" - ne znam što bih ti rekao, osim da to nema veze s vezom...
Sledgehammer
Grijač guma
Grijač guma
Kawasaki Versys 2007

Post by Sledgehammer »

Roki wrote:Necu vise nijedan podatak traziti jer si o sebi sve podatke iznio.
Kao i ti o sebi - nemam volje uopće te upoznati (što je jedan od smisla foruma), jer si preopterećena osoba sam sa sobom. Ne znam što si si umislio, ali znam da je to - nezdravo.

Nestalo ti je farbe, pa tražiš izgovor... a što ti još reći?

Osim da istina boli, i ćeš sa svojim stavom jednom stvarno dobiti po džepu (zbog "5 km/h" - mo'š mislit'!), jer si neiskren prvo prema sebi, a onda i prema nama. Ali to te ne smeta da tjeraš mak na konac za druge ljude. Pa čak i kada to ne uspije, opet tražiš put za podmetanja... stvarno, svaka čast...
Roki wrote:Misljenja sam da ti na ovom forumu nije mjesto jer smo mi jedan mali, skoro pa familijarni, bajkerski forum
Onda ga zatvorite za registraciju ikome izvan crnogorske domene, uvedite da se član ne može biti dok barem 59 članova osobno ne napiše podužu preporuku za novog člana, ili napravite da je forum nevidljiv ikome osim članovima familije. Jedan lijepi mali VPN LAN forum, sa izuzećem tvoje IP adrese iz Njemačke, koja bi isto mogla biti u tom krugu.

Ako ti tako misliš - onda je to u redu, to mi laska.

Ako je to stav foruma i njegova vodstva, molim da admini obrišu moj profil. Ja ne spadam u familiju. Bitno da u naše ".hr" familije spadaju svi. Možda zato jer je to i smisao interneta i foruma. Ja ću svejedno obići Crnu Goru - sa ili bez nekih ljudi. A bez tebe sve da si i jedini Crnogorac na svijetu. No, hvala Bogu - daleko si od toga...
Roki wrote:Na ovom forumu, od osnivanja , nije napisano toliko uvreda koliko si nam ti "podijelio" za ovih par dana koliko si, nezvan, medju nama.
Ja nisam nikoga vrijeđao. Pogledaj bolje i vidi tko je koga prvi nazvao "glupim" itd itd... ako nisi reagirao tada, nemoj ni kasnije. Jer je to dvoličnost, a to mrzim. Ili "članovi familije" na forumu imaju prava koja oni izvana - nemaju?

Što se tiče članstva - nisam zvao da su ostali članovi pozvani - ako jesu, onda je moglo to pisati u EULI, pa bih znao na čemu sam. Niti bih tražio registraciju, niti bih je i mogao dobiti - i sve 5! Ja poštujem odluke, činjenice i argumente - a i ti bi mogao. Jer one više vrijede od tvog ega.
Roki wrote:S obzirom da sam ja veoma cesto po Hrvatskim cestama ( zivim i radim u Njemackoj i preko Hrvatske putujem par puta godisnje kuci ) tvoje prijetnje policijom i interpolom shvatam veoma veoma ozbiljno i, obecavam ti, potrudicu se da se odbranim od njih
Ti imaš ozbiljnih problema sa sadržajem svoje glave, zar ne? :( :( :( Oprosti, ali tako je... :o

Tko je kome i čime prijetio, i pod kojim uvjetima - daj čitaj ponovo, pa probaj barem shvatiti prije negoli ideš pisati odgovor. Jer ovo što pišeš je prestrašno... daj mi reci kako bih ja to ostvario svoje "prijetnje"??

Imaš moj broj mobitela? Nemaš.

Budeš me zvao? Ne budeš.

Budem ja znao da je tebe netko zaustavio? Ne budem.

Mogu li uopće sugerirati kolegama kako i što da rade? Nikada, to nije praksa
, osim u izuzetnim slučajevima, a i tada samo ako osobno poznajem kolegu i on mene, inače od toga u 99,99% slučajeva - ništa! Jer ni ja ne volim sufliranja kada radim svoj posao. I to poštujemo svi u službi. Naravno, netko nekada uleti u tih 0,01% - za prijatelje se ipak sve napravi, zar ne? Kao i za svakoga tko je čovjek...

I da me zoveš - jel bih ja to napravio što sam rekao u zajebanciji (i to nitko i nije mogao - osim tebe - drugačije shvatiti)? Ne bih! Jer nikada nijednog motociklistu nisam kaznio, a niti ne radim po prometu. Ovako bih ti mobitelom rekao gdje se i kada nađemo da se ispričamo i popijemo nešto (tako isključivo treba shvaćati sve što se na forumu napiše), no za tebe sam siguran da bi to bio loš potez, jer se sa tvojim pričama ipak ne bih volio opterećivati, i protiv tvog ega se ne bih želio boriti, to mi ipak ne treba u životu. A ja ne volim ljude koji nikada ne znaju i ne mogu priznati pogrešku. Narodna kaže - "jeben i pošten se ne može biti". I to je to.

Daj mi onda malo pojasni ovaj svoj citat, jer jednostavno si neobjašnjiv, skačeš iz jednog u drugo tumačenje bez ikakve veze (odeš dalje bez tumačenja kao da se ništa nije desilo - misliš da se stvari u životu tako rješavaju??), a sve samo da... ma, nema veze, no svijet se ne vrti oko tebe. To trebaš naučiti i shvatiti, možda smanjiš egotrip.

Ponekad je najviše snage potrebno da sam sebi veliš da si sam zajeb'o, da si pogriješio... no ti si daleko do toga. Na žalost - najbliža poveznica sa tobom je što vozimo isti model motocikla. Ponekad je i to previše. Žalosno što si me natjerao da tako razmišljam o nekome...
Sledgehammer
Grijač guma
Grijač guma
Kawasaki Versys 2007

Post by Sledgehammer »

Tražio je, u jednu ruku, nemoguć savjet (jer ne znamo ništa od 95% stvari koje bi morali znati da mu damo ispravan savjet!). Kada smo išli dati taj savjet, reagirali smo na netočnosti i neistine. Jer i dalje mislim kako čovjek treba poštovati svoje osobne specifičnosti, i kako na temelju nečijih predrasuda ne treba kupovati motocikl.

Ne kupuje mu ga ekipa, susjedi ili ne znam tko - kupuješ si ga sam. Pa što ga onda brine što će tko reći - za njegove vlastite pare?

Smatram jedino da nečije predrasude i uvjerenja rade puno više štete od koristi nekome tko se obrati sa takvim pitanjem.
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Post by goku »

Bjehu li ovo oglasi?
Micite ovo iz oglasa kumim Vas Sv. Petrom
Boss
Stoper
Stoper

Post by Boss »

Sledz ,uz duzno postovanje , usao si sa dignutim gardom ,a sada ides i djonom. Nije ti trebalo pomijanje .hr i slicno , jer se naslucuje na sta aludiras.
Vjeruj mi , da bi ti ovi momci, sa mnooogo manje uctivosti i tolerancije odgovorili da nisi .hr ,jer si ovdje ipak gost , a da si .cg bi te zapuvali da neznas odakle ti bije. Da si clan ove nase porodice , bi dobio vise "packi" nego bilo dje drugo.
Stani malo na loptu brate , i spusti gard , nece te ovdje niko prvi "udariti". :greetings-wavegreen: :handgestures-thumbup:
Sledgehammer
Grijač guma
Grijač guma
Kawasaki Versys 2007

Post by Sledgehammer »

Boss wrote:Sledz ,uz duzno postovanje , usao si sa dignutim gardom ,a sada ides i djonom. Nije ti trebalo pomijanje .hr i slicno , jer se naslucuje na sta aludiras.
Vjeruj mi , da bi ti ovi momci, sa mnooogo manje uctivosti i tolerancije odgovorili da nisi .hr ,jer si ovdje ipak gost , a da si .cg bi te zapuvali da neznas odakle ti bije. Da si clan ove nase porodice , bi dobio vise "packi" nego bilo dje drugo.
Stani malo na loptu brate , i spusti gard , nece te ovdje niko prvi "udariti". :greetings-wavegreen: :handgestures-thumbup:
Hvala, budem, ovo mi ne treba na taj način - da ne cijenim Crnu Goru kao zemlju i Crnogorce kao ljude - nebih nikada tu došao! Ispričavam se svima od mnogo prisutnih ljudina ovdje... :oops:

Nisam aludirao na ništa osim na slobodu interneta i moto-foruma u cijelom okruženju, i to samo zato jer se meni na nos nabija kako sam ja tu "gost", kako sam narušio mir i sklad "familije" i slične :shhh: (mislim da nitko od Vas, koji ste na nekom hrvatskom forumu, nije nikada smatran kao "gost", već kao "naš"... a ako je i gost - pogotovo u praksi, Gospodin Gasho zna to najbolje!! - onda je iznad bilo koga od domaćih!). Zato sam to i napisao, nema tu nikakvog nacionalizma. Tamo gdje ga ima s moje strane - mene nema na takvim forumima. A ti forumi imaju neku drugu domenu, iako ni ovaj forum nema crnogorsku...

A zbog greške domaćih članova "porodice" - nemojte biti grubi, nemojte dijeliti packe. Ima nas svakakvih, nije Roki kriv... :dance:

Pozdravljam!!
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

N-i-k-O wrote:Pogledajte ovo svaku noc pred spavanje i garantujem vam 2 sata blejanja u plafon prije no sto zaspete :D

http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77Ts ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo, ja bi se nadodao na kolegu NIKAAAA pa bi reko, pogledajte i ovo:

garantujem da ce te zaspati ko male bebe :D
Post Reply