Boss wrote:Sledz ,uz duzno postovanje , usao si sa dignutim gardom ,a sada ides i djonom. Nije ti trebalo pomijanje .hr i slicno , jer se naslucuje na sta aludiras.
Vjeruj mi , da bi ti ovi momci, sa mnooogo manje uctivosti i tolerancije odgovorili da nisi .hr ,jer si ovdje ipak gost , a da si .cg bi te zapuvali da neznas odakle ti bije. Da si clan ove nase porodice , bi dobio vise "packi" nego bilo dje drugo.
Stani malo na loptu brate , i spusti gard , nece te ovdje niko prvi "udariti".

Prvi post, a na mjestu. Svakako, moram te kao moderat zamoliti da se predstavis u podforumu Clanovi, kao i svi dosada.
Sto se ostalog tice, sve je prilicno na mjestu.
Ne mogu reci da se na ovom forumu nesto specijalno trudimo da docekamo vise nekoga iz .hr, .rs ili .slo, vise nego bilo koga iz .me, jer zaista nema potrebe, svi smo jednaki, ali zaista postoji visoka tolerancija i postovanje. Nismo imali ni jednu jedinu nacionalnu raspravu, pa ce tako i ostati.
Ja sam siguran, kao sto sam siguran kao sto sam siguran kako se zovem da su ovdje svi ljudi dobrodosli, poput dva Bajkera iz Grcke koje smo ugostili prosle nedelje u Podgorici, Cetinju i Risnu (btw. toliko im se dopalo, da se sjutra vracaju jos jednu noc u Podgoricu) ili bajkera iz Srbije koji je imao nezgodu, ciji se slupani motor nalazi u nasoj (RideAround2010) garazi, a vec dva dana odmara u Kopljasevom stanu. Isto je i sa svim ljudima, odakle god da su.
Sledze, prvi si poceo pominjanje nekakvih nacionalnih okvira i molim te da to ne radis. Odje su svi ljudi dobrodosli, a kao sto je Roki rekao, forum je mali i familijaran, i to je samo zato sto zaista takav, svi smo u dobrim odnosima, prijateljskim, 80% nas se poznaje i druzi, na taj nacin je familijaran, a ne na to da neko iz .hr nije dobrodosao. Nemoj sad da potezes sta je Roki rekao, jer ja znam koja je atmosfera ovdje. Ako imate problem, molim da ga rijesite na PM.
Meni prvom je jako zao sto zbog desavanja 90tih godina, koje su zasrale starije generacije sa obije strane, pa zbog toga nismo u bliskijim i familijarnijim odnosima sa bajkerima iz Dubrovnika, ali oni koji borave ovdje, a ima ih, mogu reci kako su docekani. Pogotovo iz tog razloga, sto zelim da mi budemo generacija koja ce to izvesti na pravi put, molim te da ne potezes ovakve stvari, odje su svi dobrodosli, da budu dio uskog, ali srdacnog i dobronamjernog kruga - familije. Stoga, molim te da spustis loptu, a molim i ostale.
Necu zakljucavati ovu temu, bas zbog toga sto vjerujem u toleranciju i dobre namjere svih ovdje.
I kad stojim tesko me pratiti...