Posto ja vidim da od ovoga nema vajde (nije da nema volje

), ja sam se sam oranizovao i obratio onima koji su i predlozili ovaj vid regulative. Naravno motiv za obracanje je bio prvo moj licni, politicki i poslovni (da ne bude nedoumice oko toga) ali je kolega koji me je tu i predstavio pomenuo motore (na osnovu naseg prethodnog razgovora). Usledilo je pred sami kraj sastanka moj veoma kratak ekspoze na temu zasto motori nisu luksuz (sa foruma NLB preuzeto) i posebno interesantne cinjenice da postoji
veliki broj revoltiranih motociklista koji bi znali da cijene adekvatno smanjenje cijene registracije. E, ovo sa velikim brojem je kljucno (znate na sta ciljam)

.
Uglavnom predlozili su da sastavim Informaciju o ovoj temi za 10 dana od danas i da je proslijedim pa ce je oni dalje uobliciti za dalju proceduru. Moze i neko drugi da je sastavlja pa da je svi aminujemo

.
Naravno da su se ogradili od konacnog ishoda dok ne vide Informaciju. Informaciju cu sastavit za 10 dana pa da su memoari ali ono oko cega mi treba vasa pomoc su DOKUMENTI tj. prikupljanje materijala na koje bi se pozivali u takvoj Informaciji. Znaci, radi se o EU preporukama, legislativi pojedinih zemalja, provjerenoj praksi (USA, GER, FR i Holandija bi bili dovoljni). Ima ovdje puno posla za 10 dana pa bi mi svaka pomoc dobrodosla, bilo prvodilacka za njemacki i francuski jezik bilo istrazivacka. Mislim da je ovo u interesu svih nas. Nadam se da za sada nece biti preferiranja drugih kanala uticaja jer nam je svima nama prvo cilj da se smanji cijena registracije, a ne promocija bilo cijih interesa. Siguran sam da prethodna recenica nije bila neophodna ali za svaki slucaj...
Naravno sve sugestije su dobrodosle ali ne preko foruma vec samo za stolom

.
e-mail :
caesar@t-com.me
Cellphone: +38267333888