FZ6 S2N 2008

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Re: FZ6 S2N 2008

Post by djodja »

Laki 086 wrote:
djodja wrote:Da dodam, u koliko neko od ekipe sa foruma kupi motor a zainteresovan je za jaknu, cijena jakne http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =22&t=2878" onclick="window.open(this.href);return false; se moze korigovati.
Znači nećeš ništa iz Japana?

:think:
Koliko sam ja shvatio, na toj jakni jedino sto ima dodirnih tacaka sa japanom je onaj logo Yamaha jer koliko znam Dainese im radi jakne i gace ili makar dio njih. Inace bez obzira na ono sto hocu da kupim, Japan rules :)
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

roki,vidje li ti kako te ,,eskivirao,,.....a bogami druze djodja ,sumljiv si ti meni nesto :mrgreen: sprema se neka nova ,,situacija,,.... :D :D :D kakav motor,i jakna se prodaje.ROKI,podrzavam te u potpunosti. :mrgreen: :violin:
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by djodja »

LION wrote:roki,vidje li ti kako te ,,eskivirao,,.....a bogami druze djodja ,sumljiv si ti meni nesto :mrgreen: sprema se neka nova ,,situacija,,.... :D :D :D kakav motor,i jakna se prodaje.ROKI,podrzavam te u potpunosti. :mrgreen: :violin:
Drugari poslije prvog ocito uspjesnog sastanka odmah prelazim da akciju vjeridbe sa pripadnicom GSfamilije. Jos samo da joj kleknem i pruzim..... pare kako to i vec ide i vjeridba je zakljucena. Da bi to mogao da uradim moram da prodam gore navedene stvari. Da li ce se vjeridba preci na sledeci korak uveliko zavisi od toga kako ce se draga pokazati u boducnosti :) Tako da ste oboica u pravu :)
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

nisi ti nas dvoicu razumio....ali neka.vrnucemo ti mi to :mrgreen: :D a,nista no kad zavrsis prosidbu za gs djevojku,zovi da se omete po jedan centarfor u onu slasticaru u cetinje...nemoj sad i to da izbjegnes... :D :D :D
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by djodja »

LION wrote:nisi ti nas dvoicu razumio....ali neka.vrnucemo ti mi to :mrgreen: :D a,nista no kad zavrsis prosidbu za gs djevojku,zovi da se omete po jedan centarfor u onu slasticaru u cetinje...nemoj sad i to da izbjegnes... :D :D :D
Naravno drugar :)
Supernova
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 950 SM

Post by Supernova »

Nek je srecna prodaja, nadam se da ces naci kupca, jer se cak iz slika vidi da je motor extra! Prodadoh i ja moj (evo ovaj http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =22&t=1824" onclick="window.open(this.href);return false; ) a mogu ti reci, ponekad pozelim da se opet provozam na njemu kilometar, dva. respect
Joi - SUPERMOTO RULES
Supernova
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 950 SM

Post by Supernova »

P.S. i nek je srecna zenidba :D :clap: :lol: :mrgreen:
Joi - SUPERMOTO RULES
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by djodja »

Supernova wrote:Nek je srecna prodaja, nadam se da ces naci kupca, jer se cak iz slika vidi da je motor extra! Prodadoh i ja moj (evo ovaj http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =22&t=1824" onclick="window.open(this.href);return false; ) a mogu ti reci, ponekad pozelim da se opet provozam na njemu kilometar, dva. respect
Hvala na lijepim zeljama :) Inace za pare koliko kosta, FZ6 je zaista odlican motor. Znam da ce mi biti zao kad ga otudjim ali sam siguran da ce novi motor popuniti ti prazninu poprilicno brzo :)
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by djodja »

@ Cetinje086 poslao sam ti PM
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by djodja »

Drugari moze katanac. Motor je presao u ruke kolege Mikeli-ja :)
Locked