Zna li neko od vas da li moze vozilo da se registruje ili produzi registracija u opstinu koja nije ona koja se ili ce se navoditi na tablicama.
Primjer, motor je na Berane, ali s obzirom da je vlasnik u PG radnim danima da li moze u PG da produzi registraciju ili eventualno registruje motor u PG i dobije Beranske tablice?
Registracija
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Registracija
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Re: Registracija
ne, tehnicki pregled mora da bude u gradu dje je reg motor.
ako u tom gradu ne postoji tehnicki, onda u najblizem...
ako u tom gradu ne postoji tehnicki, onda u najblizem...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Ne nikako.Registracija se produzava u mjesto dje je predhodno registrovano vozilo(tamo sve obavljas),bez ako nemas kakvu vezu nenormalnu 
- djodja
- Silovatelj krivina

Predpostavio sam da je tako, ali nisam bio siguran.
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
E kako je ovo glupo!
Npr,u Hrvatskoj ima HAK (Hrvatski Auto Klub) koje djeluje na teritoriji cjele Hrvatske. Uopšte nije bitno gde se nalazite,dovoljno je da odete na tehnički pregled i nakon provjere i uplate oni Vam na licu mjesta produžavaju registraciju,nebitno jel vozilo registrovano npr,u Zagrebu a vi produžavate registraciju u Dubrovniku. Imaju jedinstven sistem i sve završite za sat vremena. Načuo sam da će i Srbiji biti sad tako,sa novim dokumentima,i oni će regu završavati za sat vremena. A mi kukavci,opet čekamo 7 dana da dobijemo saobraćajnu
Npr,u Hrvatskoj ima HAK (Hrvatski Auto Klub) koje djeluje na teritoriji cjele Hrvatske. Uopšte nije bitno gde se nalazite,dovoljno je da odete na tehnički pregled i nakon provjere i uplate oni Vam na licu mjesta produžavaju registraciju,nebitno jel vozilo registrovano npr,u Zagrebu a vi produžavate registraciju u Dubrovniku. Imaju jedinstven sistem i sve završite za sat vremena. Načuo sam da će i Srbiji biti sad tako,sa novim dokumentima,i oni će regu završavati za sat vremena. A mi kukavci,opet čekamo 7 dana da dobijemo saobraćajnu
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Pa jes malo glupo sto ne moze,i ne znam koliki im je to problem,al moguce da je razlog velicina crne gore ili nezainteresovanost drzave 
- djodja
- Silovatelj krivina

Znate li moze li Subotom da se odradi registracija i da li moze Subotom da se podigne saobracajna?
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Subotom ne mozes podici saobracajnu, a sto se tice tehnickog pregleda to moze, zavisno od agenicje do agencije, neke rade neke ne rade subotom. Mada 99% njih rade
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
-
LION
- Test vozač kaskader

u kotor nemozes dokumenta i saobracajnu dic sve i da ti je gotova.nema ko da ti da...odose svi u aps.
jedino jedna krstena i dobra gospodja slavica radi,a ni ona nemoze sve stic...nadam se djodja da neces trgovat sto u kotor,kumim te bogom 
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
kad smo već kod ove teme, ima li iđe u svijet da platiš registraciju(novo auto je u pitanju ili prvi put regano u CG) a da tablice ne moš podić narednih 15/20 dana? znači platio si registraciju koju NEMAŠ i ne smiješ naravno vozit auto