NABAVKA SVIH VRSTA GUMA

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Re: NABAVKA SVIH VRSTA GUMA

Post by Space Director »

NikGold wrote:Brate polako se svi pripremamo za sezonu i vecina razmislja o novim gumama i fino smo te pitali da nam das ponudu a normalno da nam treba par dana da upredimo cijene i par dana da skupimo pare :D i onda da odlucimo. Izvini sto ti ne vjerujemo na rijec i sto nismo istih stopa bez razmisljanja i provjera potrcali i kupili gume i naravno dali avans. poz i ako hoj daj ponudu

Jes. A mozda bi najbolje bilo da posaljemo pare i da se ne javljamo uopste.
Ako je ista neozbiljno, neozbiljan je ovaj oglas. Nema cjenovnika, a diskutabilno je smije li se nazvati, ako nisi bas 110% siguran da ćeš da kupiš po cijeni po kojoj se to bude nudilo, da ne bi nekoga uznemiravao i trosio mu vrijeme i bateriju telefona.
O koncu, ali o koncu visi da ga obrisem, mozda je čovjek koji prodaje ozbiljan, ali ovo sto se pise odje je smejurija. Znaci, klasicna prica naseg vremena, svi bi "leba bez motike".
I kad stojim tesko me pratiti...
pajko87
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: BMW R1200 GS

Post by pajko87 »

momak kupuje stvari sa ebeja i donosi razne stvari iz njemacke imate broj pa zovite jer nije na forum a oglas ako cete mozete i izbrisat sto se mene tice :P
Hasta Siempre, Comandante
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

OK,ajde sad duboko udahnite,izbrojite do 5 i lagano izdahnite....
Nema potrebe za podizanjem tenzije.
Luku poznajem lično,ozbiljan je čovjek i bajker do srži. Možda ovaj oglas nije dobro koncipiran od strane Pajka,ali činjenica zaista stoji :čovjek donosi gume i druge stvari koje Vam trebaju iz Njemačke. Pajko bi se mogao potruditi da proslijedi spisak guma za koje su ljudi pokazali interes jer i ti ljudi imaju ozbiljne namjere u kupovini,pa ako Pajko zaista želi da pomogne Luki i Vasiliju,pored davanja oglasa treba i da ih uputi u narudžbe. Ljudi koji su se javili su ozbiljni u svojoj namjeri ali naravno,sve nas zanima [url]cijena[/url] tako da nema potrebe da nekog razvrstavamo na "ozbiljne i neozbiljne",barem ne dok se ne dobija informacija koja se traži a to je opet ponavljam [url]cijena[/url]. Ja lično se razmišljam da sad kad skupim pare opet kontaktiram Luku i naručim gume preko njega jer mi je on dao najpovoljniju cijenu.
Možda sam sad neozbiljan ali imam ozbiljne namjere :D
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
pajko87
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: BMW R1200 GS

Post by pajko87 »

hahhaha to borko... ovo je vasilije reko da napisem al vidjecemo za taj spisak kad ugrabi vremena za jedno deset dana pa da ga napise jer ide covjek na skijanje al doce u toku dana do mene pa cemo vidjet sto moze da se napravi
ako sam ja napravio kakvu gresku izvinite
Hasta Siempre, Comandante
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

Niko nije napravio gresku, sve je ok. Neka on pogleda spisak koji smo postavili i provjeri koliko nas mogu kostati fco Crna Gora, i nikakvih problema nema. Dao Bog da ima vise nabavljaca, a tebi Pajko hvala sto si nam dao i ovu mogucnost...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Post Reply