I: Aprilia Pegaso

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Post Reply
easyrider
Stoper
Stoper
Vozim: Suzuki Freewind

I: Aprilia Pegaso

Post by easyrider »

Ima li ko na prodaju pomenuti motor 650cc 1999/2000 god dobro ocuvan. Koja je realna cijena i sl. ?
SuperMoto_Fan
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda NX650-Dominator

Re: I: Aprilia Pegaso

Post by SuperMoto_Fan »

Sacekaj wulfy-a da se oglasi, on ti je za to najkompetentniji...:)
easyrider
Stoper
Stoper

Post by easyrider »

Poštujem :)
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Moja je 2007-mo godište sa Minareli agregatom, a čovjek traži stariju sa Rotax agregatom. ;)

Realna cjena :think: Za ovaj i bilo koji motocikl sigurno je veća nego za cjenu za koju će se prodat.

Za konkretni model, ako je vjerovat Motorrad-u, (pošto ja ličnog iskustva nemam) radi se o uglavnom pouzdanom motociklu, ali vrlo osetljivom ako se preskaču servisi.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Nemoj samo da ti oglas vidi ZoranM :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Najeftiniji i najlosijii u klasi ,ali nije los koliko se jeftino moze nac. generalno problem sa strujom , ne trpi los acc i crkava paljenje i bendiks, ali opet ako se odrzava i ako je ispravan na put oko svijeta. poz
+1389+
easyrider
Stoper
Stoper

Post by easyrider »

OK. Hvala!!!
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

Ja imam pegasa 650 I.E,2003 i kupio sam ga prosle godine u april,2500 e.Prepostavljam da je sad oko 2000,mozda i manje zavisi od stanja.Sto se tice motora,meni nije los,malo ga mrze niski obrtaji(jedan cilindar),a istina je da trazi dosta paznje :) akumulator mora bit u SAVRSENOM stanju,nema verlglanja po po ure ;) i fino ce da posluzi.Takodje voda!ako nije na pravilnom nivou,vrlo lako strada dihtung glave.U sustini,kao i svaki,ulje i voda,i nema problema :D dobar je za izlete,ili neka kraca putovanja,ali nikakav kroz grad!Udoban,okretan,stabilan u krivine,kocnice ok,i lijepo potegne nedje do 120-130,posle mu ponestaje daha ;) e da,jos ga ne prodajem,cisto da budem od pomoci :D Srecna kupovina!
Post Reply