I: Aprilia Pegaso
-
easyrider
- Stoper

- Vozim: Suzuki Freewind
I: Aprilia Pegaso
Ima li ko na prodaju pomenuti motor 650cc 1999/2000 god dobro ocuvan. Koja je realna cijena i sl. ?
- SuperMoto_Fan
- Grijač guma

- Vozim: Honda NX650-Dominator
Re: I: Aprilia Pegaso
Sacekaj wulfy-a da se oglasi, on ti je za to najkompetentniji...
-
easyrider
- Stoper

Poštujem 
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Moja je 2007-mo godište sa Minareli agregatom, a čovjek traži stariju sa Rotax agregatom.
Realna cjena
Za ovaj i bilo koji motocikl sigurno je veća nego za cjenu za koju će se prodat.
Za konkretni model, ako je vjerovat Motorrad-u, (pošto ja ličnog iskustva nemam) radi se o uglavnom pouzdanom motociklu, ali vrlo osetljivom ako se preskaču servisi.
Realna cjena
Za konkretni model, ako je vjerovat Motorrad-u, (pošto ja ličnog iskustva nemam) radi se o uglavnom pouzdanom motociklu, ali vrlo osetljivom ako se preskaču servisi.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Nemoj samo da ti oglas vidi ZoranM
Najeftiniji i najlosijii u klasi ,ali nije los koliko se jeftino moze nac. generalno problem sa strujom , ne trpi los acc i crkava paljenje i bendiks, ali opet ako se odrzava i ako je ispravan na put oko svijeta. poz
Najeftiniji i najlosijii u klasi ,ali nije los koliko se jeftino moze nac. generalno problem sa strujom , ne trpi los acc i crkava paljenje i bendiks, ali opet ako se odrzava i ako je ispravan na put oko svijeta. poz
+1389+
-
easyrider
- Stoper

OK. Hvala!!!
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Ja imam pegasa 650 I.E,2003 i kupio sam ga prosle godine u april,2500 e.Prepostavljam da je sad oko 2000,mozda i manje zavisi od stanja.Sto se tice motora,meni nije los,malo ga mrze niski obrtaji(jedan cilindar),a istina je da trazi dosta paznje
akumulator mora bit u SAVRSENOM stanju,nema verlglanja po po ure
i fino ce da posluzi.Takodje voda!ako nije na pravilnom nivou,vrlo lako strada dihtung glave.U sustini,kao i svaki,ulje i voda,i nema problema
dobar je za izlete,ili neka kraca putovanja,ali nikakav kroz grad!Udoban,okretan,stabilan u krivine,kocnice ok,i lijepo potegne nedje do 120-130,posle mu ponestaje daha
e da,jos ga ne prodajem,cisto da budem od pomoci
Srecna kupovina!