Da je srece ovo cesce da organizujemo kao druzenje a ne samo kad su humanitarne akcije u pitanju.Space Director wrote:Inace, sinoc smo dogovorili gdje ce biti okupljanje, kao i meni i cijenu.
Okupljanje ce biti u Etno restoranu "Nijagara", na vodopadu na Cijevni. Restoran se nalazi na 10km od Podgorica, na Kucama Rakica.
http://www.panoramio.com/photo/1683654" onclick="window.open(this.href);return false;
Ambijent je vise nego dobar, a hrana je testirana juce, bas ono sto ce biti na meniju toga dana
Dogovoreno je sledece, za cijenu od 10Eur po osobi:
- Teleca ragu corba
- Salata
- Glavno jelo - Varijanta mijesanog mesa (raznjici, piletina, cevapi, peceni krompir)
- Jedno pice po izboru (sokovi u limenkama, pivo u flashi, toceno pivo, crno i bijelo vino, kratka pica koja ne ukljucuju skupe viskije, konjake i ostale tantare)
Recimo bar jednom mjesecno da bi se svi medjusobno sto vise gledali, razgovarali i blizili.
Predlog bi bio da nadjemo restoran po meraku pa da to bude "nashe mjesto za nashe (NLB) okupljanje kad je ruchak (hrana uopste) u pitanju" i fino se tu udomacimo, upoznamo gazdu kod kojeg cemo uvjek cijenu istu imat i saradnju na obostrano zadovoljstvo!
Nakon toga napravimo anketu ljudi koji rade i kad im je plata odprilike pa ako im je recimo plata prvog, da se do 5-tog organizuje
isto ovo po 10 eura (ili koliko god bilo), ali da bude FIKSNI datum u pitanju (da se zna tacno kad i da to posmatramo kao obavezu nas kao GRUPE NLB, naravno ne samo NLB nego je svako pozvan iz cijele Crne Gore) i extra!
Mislim da bi to oplemenilo sve nas medjusobno kao grupu, jer ovaj forum je OK i sve sto se toga tiche ali nam fali "zblizavanja".
Kad smo bili Deda Mrazevi ono je bilo "svi kao jedan" bukvalno do srzi spremni na sve jedan za drugoga da uradimo i takav dan se pamti dok je chovjek ziv ne samo po humanitarnoj nego i zbog druzenja.
Zar nije glupo da tu blizinu nemamo medjusobno bar jednom mjesecno umjesto jednom u po` godine-godinu?
Eto tako...Mozda sam malo bio OFF (izvinjavam se) zato shto je ovo mozda predlog - tema za NOVI TOPIC ali eto...