Peglanje tockova
-
vickodu
- Grijač guma

- Vozim: 1190 adv
Re: Peglanje tockova
Nova felga je cca 900 eur To se moze napraviti bez greske i kod nas je ravnanje cca 40 eur
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Slazem se sa vickom... troskovi peglanja felme, pa cak i ako je uzmes farbati, nikako ne mogu da se primaknu cijeni novog tocka... za kola me je izlazilo, cini mi se, 20e (alu felna). E sad, da li je felga alu ili celicna, zavisi i cijena... i tako, sto bi reko zlatni nik, jel felma, felna il' felga, ko ce ga znati, bitno je da se ipak okrece 
-
gola
- Biker wannabe

- Vozim: Yamaha FZ6S
Pa u redu,nego,ima li ko preporuku kod koga to da odradim?Inace aluminijumska je i molio bih samo provjerene preporuke.Ako ih ne bude,peglam je sam,pa sta mi Bog da. 
-
vickodu
- Grijač guma

- Vozim: 1190 adv
Nemoj to raditi sam jer je najvjerovatnije neces ispraviti Meni ih je ravnao covjek koji ima alat za to i potpuno su ravne
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
vickodu wrote:Nova felga je cca 900 eur To se moze napraviti bez greske i kod nas je ravnanje cca 40 eur
To je to
Od fabrike se pravi svetiliste, na mom i na vecini motora ima djelova koje bih ja bolje osmislio a pojedini majstori bolje uradili nego sto je fabrika, kojoj je cilj masovna proizvodnja i sto veci profit....
I kad stojim tesko me pratiti...
-
gola
- Biker wannabe

Pa daj onda kolega kako da dojem do njega.Imas li njegov broj,kako se zove,gde se nalazi,koliko uzima.Ja racunam na vasu konkretnu pomoc.Znam da se mnogi ne slazu s mojom namjerom ali ima i onih koji se slazu pa u nase ime,uputi me na tog covjeka koji zna da radi to sto meni treba.vickodu wrote:Nemoj to raditi sam jer je najvjerovatnije neces ispraviti Meni ih je ravnao covjek koji ima alat za to i potpuno su ravne
-
gola
- Biker wannabe

Tako je kolega!Slazem se.Space Director wrote:vickodu wrote:Nova felga je cca 900 eur To se moze napraviti bez greske i kod nas je ravnanje cca 40 eur
To je to
Od fabrike se pravi svetiliste, na mom i na vecini motora ima djelova koje bih ja bolje osmislio a pojedini majstori bolje uradili nego sto je fabrika, kojoj je cilj masovna proizvodnja i sto veci profit....
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Jes ako mislite na zmigavce...ne znam koji tochak moze bit bolji no iz fabrike?!
Ja nisam mislio na 900 eura tochak u prodavnicu no kao shto rekoh ima slomljenih motora dosta na oglase pa fino kupit to za 100 eura i prijatno
Ja nisam mislio na 900 eura tochak u prodavnicu no kao shto rekoh ima slomljenih motora dosta na oglase pa fino kupit to za 100 eura i prijatno
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- SteX
- Grijač guma

- Vozim: KTM 6225SMC '07
what he saidN-i-k-O wrote:Jes ako mislite na zmigavce...ne znam koji tochak moze bit bolji no iz fabrike?!
realno najbolje rijeshenje a i najjeftinije
Never Regret anything you do, because in the end those are the things that make you who you are.
http://www.facebook.com/stexmne
http://www.facebook.com/stexmne