Kupujem

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
FatboySlim
Stoper
Stoper

Kupujem

Post by FatboySlim »

motor do 50cc... Naravno da je u voznom i dobrom stanju. Sve marke dolaze u obzir osim SPYDER-a :)
067/488-679 Budva
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: Kupujem

Post by NikGold »

Do koliko para ,2 ili 4 takta...
+1389+
FatboySlim
Stoper
Stoper

Post by FatboySlim »

nije mi toliko bitno da li je dvotaktni ili 4taktni... cisto radi potreba mi treba... do 700e plafon...
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Podgorica, ja mu ga prodajem jer je moj drugar 45godišnji gospodin koji ima puno djece i obaveza pa je i zaboravio da ima motorin .600e
+1389+
FatboySlim
Stoper
Stoper

Post by FatboySlim »

brate sad sam gledao na netu i trazio sam sto vise o njemu.. iskreno nesto mi ne daje veliku pouzdanost ovaj motor samom cinjenicom da se pravi u Tajvanu... Izvini al nisam nesto zaiteresovan po pitanju toga...
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Nebi da se nesto uvrjedis ali izgleda da mnogo ne znas o skuterima a jos manje o Proizvodjacu Kymko.

Kymo je inace najveci proizvodjac skuter u svijetu zadnjih 40-50 godina. To nije "Kineski" proizvod a upravo zato sto se pravi na Tajvanu je garancija da je kavlitetan skuter. Inace kymko pravi po narudzbi motore za takve marke kao sto je Honda. I prodaje vise kutera u svijetu godisnje nego bilo koja Talianska marka. Kada kupujes Kymko nov dobijas 3 godine garanciju to ne daje ni jedan Talijanski proizvodjac. Ali kod nas su ljudi slabo informisani i predrasude su cudo. Pozdrav ne zamjeri sto. ;)
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
FatboySlim
Stoper
Stoper

Post by FatboySlim »

znas kako.. iskreno ja pojam nemam o motirima.... kao sto sam i vec rekao motorcic mi treba radi potreba ne radi toga sto sam zaludjen za motorima.. tako da iskreno ja sam za to duduk cisti... trazim samo dobar motor, a sa obzirom da nisam nikad cuo za tu marku onda ne mogu da sudim o njemu, samo sam rekao da sumnjam u kvalitiet jer nisam imao pojam za ovu marku.....
nema uvreda, tebi hvala na ovim info, cijenim to... ;)
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Vidiš rekao si da ti treba skuter da ti završi posao i zato sam ti preporučio što sam ti preporučio.Ovaj skuter je jedan pouzdan, jeftinog održavanja, male potrošnje motorić koji je tu da završi posao. Da si tražio neku šminku ili sportski sigurno bih ti ponudio nešto drugo. Poz
+1389+
FatboySlim
Stoper
Stoper

Post by FatboySlim »

brate obratio sam se ovde jer pojam nemam ni o cemu sto se tice motora... samo sam rekao da mi je marka ne poznata i da zbog toga sumnjam u kvalitet... meni treba motor koji se nece kvariti svako malo i kome djelove ne mozes da nadjes.... al ne vidim razlog sto se ti ljutis oko ovoga.. da znam sta o tome sigurno bih imao odredjenu marku i tip motora koji kupujem...
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

Jbg, stari, kad daš sud o nekom motoru i u istoj rečenici kažeš da nemaš pojma o motorima, nemoj se čudit :)
Probaj s ovakvom pretragom: http://www.google.com/search?q=kymco+agility+50+review" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply