Kupujem

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: Kupujem

Post by NikGold »

Pogrešno si me svatio :D , ne ljutim se. Danas je lako kupit motor kad imamo internet , prije je to bila nauka ;) . poz
+1389+
FatboySlim
Stoper
Stoper

Post by FatboySlim »

sacekaj to onda zanci da mi neces dati kontakt broj sa tim gospodinom koji prodaje taj motor? ne kontam uopste sto si mi nudio ako sam postavio nekoliko pitanja kao laik za motore....
FatboySlim
Stoper
Stoper

Post by FatboySlim »

Vuce pogledao sam sve od kad mi je onpreporucio.... otkud ja znam kakvi su kad se ne razumijem u to... ja sam cuo za Apriliju i za Pjadjo.... ostale ne poznajem :) laik je laik :)
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Moj br 069 353 699 , ja cinim uslugu drugu a dat cu ti i njegov br. poz
+1389+
FatboySlim
Stoper
Stoper

Post by FatboySlim »

hvala.. zvacu te ovih dana kad nadjem vremena da skoknem do PG...
Filip
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Spyder 50cc

Post by Filip »

evo ja bih se umijesao malo, moj drug je proslog ljeta kupio ovaj isti motor star 2 godine, znaci sad mu je 3, presao oko 10 hiljda, 4-taktna masina, prijatan zvuk i najbitnije od svega od ulaganja, gorivo i 14e polisa. maximum brzine 60km/h ali ce ti zavrsiti skoro svaki posao... vec 3 glasa za kymco pa ti vidi sto ces... ;) + nistaa ne trosi, toliko od mene...
FatboySlim
Stoper
Stoper

Post by FatboySlim »

hvala vam puno sto pomazete... razgovaracu sa gazdom is sa nikom, doci cu da ga vidim pa cu odluciti... nadam se da ces mi se makra pola svidjeti kao na slikama i na youtube-u sto sam gledao neke snimke... sve u svemu hvala na savjetima :)
Laki 086
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........

Post by Laki 086 »

bokibd wrote:Nebi da se nesto uvrjedis ali izgleda da mnogo ne znas o skuterima a jos manje o Proizvodjacu Kymko.

Kymo je inace najveci proizvodjac skuter u svijetu zadnjih 40-50 godina. To nije "Kineski" proizvod a upravo zato sto se pravi na Tajvanu je garancija da je kavlitetan skuter. Inace kymko pravi po narudzbi motore za takve marke kao sto je Honda. I prodaje vise kutera u svijetu godisnje nego bilo koja Talianska marka. Kada kupujes Kymko nov dobijas 3 godine garanciju to ne daje ni jedan Talijanski proizvodjac. Ali kod nas su ljudi slabo informisani i predrasude su cudo. Pozdrav ne zamjeri sto. ;)

Prije 3 godine sam kupio u Magnus Moto 10 scutera (Kymco) za rentirenje. Za dvije sezone izdavanja sam imao ulaganje okruglo 0.eura. Prosle godine sam ih prodao i mislim da jos ni jedan novi vlasnik nije ulozio ni jedan euro za odrzavanje, tako da gore navedeni text potpisujem u cjelosti.
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
Nikola83
Stoper
Stoper
Vozim: Piaggio X8 400

Post by Nikola83 »

Spyder 125 u garanciji?
http://www.youtube.com/watch?v=eevGEfQd0fM" onclick="window.open(this.href);return false;
Jocko Africa
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Twin Africa XRV 750

Post by Jocko Africa »

Pozdrav bickeri........ Ja sam prodao Beverly 250 cmm i uz kes sam dobio GILERU RANER od 50 cmm.U dobrom je stanju i posto mi ne treba i nju prodajem...Treba da joj se zakrpi sjediste i montira prednjui blatobran iznad prvog tocka !! ima ga jedan momak u Ulcinj za 25 evra....Gume su mu potpuno nove . Ja sam ga vozio nekih desetak dana i ide kao lud.... Osiguranje mu vazi do kraja ljeta I na TV je tablice.... Motor se nalazi u Budvi i cijena mu je 450 evra !!! :hand:
Post Reply