power comander
-
ktm990
- Stoper

power comander
ima li ko u crnu goru da instalira power comander
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
Re: power comander
ne bi trebalo da je to veliki proble, barem koliko sam ja gledao po netu jer je i mene zanimalo, imas shemu na internet i komplet uputstvo kao...svaki korak objasnjeno i slikovno jos..tako da malo potrazi po googlu 
-
veleGR
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsx-r 1000
nije ga problem prikopcat na motor, nego je malo teze sto mora da se prikljuci na kompjuter i da se ubaci odgovarajuca mapa paljenja.....
Samo polako, puni gas.
- Markenzi Pg
- Grijač guma

- Vozim: Husqvarna SM610
To je to......veleGR wrote:nije ga problem prikopcat na motor, nego je malo teze sto mora da se prikljuci na kompjuter i da se ubaci odgovarajuca mapa paljenja.....
- Markenzi Pg
- Grijač guma

- Vozim: Husqvarna SM610
To je to......Markenzi Pg wrote:veleGR wrote:nije ga problem prikopcat na motor, nego je malo teze sto mora da se prikljuci na kompjuter i da se ubaci odgovarajuca mapa paljenja.....
Malo se Potrudi i Nacesh sve na Googlu....
- big1
- Grijač guma

- Vozim: HONDA CBR 600F SPORT
MITSUBISHI GALANT V6 24V
BMW e30 325i "DRIFT MACHINE" - Location: Podgorica
mi u moto servisu MIW obozavamo da se bakcemo oko toga.. koji je to power comander? imas li sve prikljucke? ima li motor doradjivan izduv? filter?
MOTO SERVIS MIW Podgorica
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;