P: Yamaha R1

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
valerossi
Stoper
Stoper
Vozim: suzuki gsr

Re: P: Yamaha R1

Post by valerossi »

Nije ovdje do svadje momak koji je stavio oglas ustvari i ne prodaje motor nego mu drug . Momku svaka cast sto brani drugov motor al neka to prepusti gazdi r1 jer je isti on kaljao motor kad ga je kupovao a sad kao najbolji. Mozete zamislit kad je posle dva mjeseca posto je pao i dokle ga je krpio otvorio fabricke auspuhe izvadio pregrade i napravio zvuk ni da je jugo.. :) Bolje za inf zvat na broj 067-58-50-50 pa ce pravi stocar rec sto ja napravio na troicu i kolko je letio i kolko je koza okinuo jer prodaja i jedne i druge stvari ( s3 i r1) bila samo kako ce jedan drugog prevarit
:)
urke
Grijač guma
Grijač guma

Post by urke »

odje se jadi rade a admini cute....
Ipak,vale mislim da si ga malo precerao.ne znam sta imas protiv momka ili prodaje motora ali off-ujes oglas bez potrebe...
niko ne kupuje nista na silu,a davno je otislo povjerenje i istina iz trgovine,ostalo je veoma malo postenih prodavaca (cast izuzecima)...slazem se sa lion-om,mozda je najbolje izbrisati oglas pa iz pocetka
No_LiMiT
Grijač guma
Grijač guma

Post by No_LiMiT »

Svaka cast valerossi, bolje rec fino sto znas nego precutat i dopustit da se zajebe drugi, i to za velike pare.

Samo se pazi sad, ovaj ce da te vata po gradu xD
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Ja mislim da ako je to sto valerossi prica istina. Onda treba da se kaze. Jer kao sto neko rece neko ce mozda dignut kredit da kupi taj motor. Ali ako je to sto prica samo izmislio onda je to vec zajebancija koja mu olako ne treba proc. ;)
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
valerossi
Stoper
Stoper

Post by valerossi »

Istina je ziva motor se vodi na dragana mazaraka a ivan fabris je kupio motor od njega I pao. Momak na forum danilo 92 znaci nema veze s ovim on je samo dao oglas za druga sto znaci da njega iskljucujem. A ivan sto drzi vulkanizersku radnju je jedan momak sto je takav ciganin na dinar sto nema nidje on je komplet motor napravio za 300e a da ga je radio kako valja steta je bila 6000e. Motor je stojao kod tripa ivovica 2 mjeseca prakticno u kesu. Sve u svemu svaki kotoranin a i dalje zna pricu o takozvanom ciganskom snu( toj R1) :D
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Ako ima nacina da se provjeri ova prica i utvrdi se da je istina, doticnog gospodina koji je postavio oglas, treba odstraniti odavde i zahvaliti mu se na saradnji, a ako se ispostavi da gospodin vaerossi prica gluposti, gore pomenuro uraditi sa njim. Jer koliko sam ja shvatio sustina ovog foruma je da se razmjenjuju iskustva i da se pomazemo medjusobno, a ne da se forum koristi za uvaljivanjemotora koji su prosli kao sto valerossi pominje. Ipak nikome odje ne padaju pare s neba (mozda nekima i padaju, ko zna) grijeh bi bio nagrdit nekoga za 8000 eura....ma da je i 80 eura mnogo je. Eto ja toliko, pa vi vidjite, razmislite,....
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Ja bih da se oformi komisija, da se izadje na teren i pogleda motor...
valerossi
Stoper
Stoper

Post by valerossi »

Najbolje da se oglase kotorani , kad se shvale tu su a kad treba istina onda se zaobilazi.. Recite slobodno jes da vam je drug mozda ivan ali bi on rekao za vase da ne valja al prodao ga je pa mozete rec sto znate :D
ako koga interesuje reci cu mu kakav je bio motor kad ga je napravio :D Vjerujte da je nula od covjeka i da sadasnji gazda mozda upste nije znao sto lezi iza plastika nego ga je ivan prevario zato sam ja i poceo sve ovo da bi znali ko je ko da se nebi zaleceli u kotor nesto da kupite kod tog covjeka
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Aj za pocetak da zakljucamo ovaj oglas, pa cemo ujutru vidjeti sto cemo sa njim.

Preliminarno, valerossi, zamolio bih te da smanjis ton i graju. Ok je da kazes ako imas nesto vezano za motor, ali prozivanje ljudi da su cigani i sl.
Sto bi nas kolega Duka rekao: Nije dobro, nije dobro... ;)
I kad stojim tesko me pratiti...
Locked