@Bueno
Notar ti je vrsta službe kao kod nas pisarnica u sudu, gdje ovjeravaš kopije,ugovore,ovlašćenja itd...Ne sjekiraj se da ga nadješ , jer će te prodavac-talijan tamo pravo povesti da uradite i ovjerite ugovor ili izjavu(zavisi od formata dokumenta koji budete radili).Takodje ćete zajedno i tu odjavu odraditi (Certificato di proprieta-valjda ga dobro prepisah)iliti Vlasnički List.
Tablice ces tamo vratiti ,kada dodjes sa motorom do luke Bari ,neka ti ga, u tvojoj pratnji ,prodavac dovede.
Tehnicki naravno neces tamo raditi ,jer nema potrebe.Nema ni privremenih tablica.Mislim ima ,ali može se posao i bez njih zavrsiti.
U luci Bari , u agenciji Morfimare ,potrazićeš Miša ,on će ti sve dalje srediti.Ako hoćeš na maniifest ,moraš uraditi izvozno carinjenje ,ako ne ,neka ga ubaci na listu vozila.
Od luke Bari ,tj.terminala ,sa potrebnim papirima i kartom za motor,mozes ga odgurati u brod,poslije 20,00 časova.
Reči Ciklu da mi se javi prije nego ode ,i da mu uz čašicu razgovora , objasnim sve
ST je odličan motor ,zavisno od stanja.Ova što si je namerači divno izgleda i mnogo mi se djasvi
Nadji malo po net-u ,pa mu reci na šta da obrati pažnju,mada su talijani majstori prikrivanja nedostataka. Emulzione tube karburatora ,kočnice ,regler...Tube su ti cca 50 eura,pancirna crijeva 50-100 eura ,regler 50 eura...Laka i jeftina za održavanje...
Srećno druže Bueno