Prodajem Yamaha FZ6N 2007 godiste
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Re: Prodajem Yamaha FZ6N 2007 godiste
Zdra'o da ga vozis
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Niko, volis ove muske boje na motoru, a? 
I kad stojim tesko me pratiti...
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

NiskooooSpace Director wrote:Niko, volis ove muske boje na motoru, a?
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Gacho
- Biker wannabe

- Vozim: X city
Niko Sretna kupovina i da se zdravo vozi i uziva u voznji.Ipak si ti otac trojice malih jebaca a uskoro velikih jer vrijeme neumoljivo brzo prolazi.ada sam bio tvojih godina i malo mladji a djeca mala znao sam napraviti pizdariju kakvu akrobaciju jer nijesam nikada probijao zvucne zidove ali bilo je drugog repertoara na sceni kao bjezanje policiji zbog auspuha i da ne nabrajam dalje sto smo radili sa nasim ragama od motora uporedjujucvi sa danasnjom tehnikom,a kada djeca poporastu pa se ti licno pocnes malo nelagodno osjecati ,na snagu stupa drugi par rukava od ponasanja,a normalno i malo straha kako godine dolaze.Nemoj mi uzet za zlo ovu malu kritiku,sreli smo se nekoliko puta u Trebinju i u NK al iuvijek kada sjednes na Azdaju Samo pomisli na trojicu malih kuronja i dragu da te zeljno cekaju.Zivio mi i jos jednom sretna kupovina pa cemo to zakiti prve prilike dodjem u PG ili TG kako hoces ali mene je milije PG.Para i zena da uvijek imamo a cije su nije vazno
F'the Coca .F,the pizza all we need is Shljivovitza
-
LION
- Test vozač kaskader

ja sam mislio da ce bidne neki strasni ,,pistas,,kad ono ovaj crveni,protiv uroka.
salim se.neka ti je sretan i da te sluzi.dobri su ovo motori.
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Hvala brate na lijepim rijechima i hvala svima ostalima. Za sad sam uplovio u jednu mirnu luku, imam sve shto mi je potrebno pa Boze moj,Gacho wrote:Niko Sretna kupovina i da se zdravo vozi i uziva u voznji.Ipak si ti otac trojice malih jebaca a uskoro velikih jer vrijeme neumoljivo brzo prolazi.ada sam bio tvojih godina i malo mladji a djeca mala znao sam napraviti pizdariju kakvu akrobaciju jer nijesam nikada probijao zvucne zidove ali bilo je drugog repertoara na sceni kao bjezanje policiji zbog auspuha i da ne nabrajam dalje sto smo radili sa nasim ragama od motora uporedjujucvi sa danasnjom tehnikom,a kada djeca poporastu pa se ti licno pocnes malo nelagodno osjecati ,na snagu stupa drugi par rukava od ponasanja,a normalno i malo straha kako godine dolaze.Nemoj mi uzet za zlo ovu malu kritiku,sreli smo se nekoliko puta u Trebinju i u NK al iuvijek kada sjednes na Azdaju Samo pomisli na trojicu malih kuronja i dragu da te zeljno cekaju.Zivio mi i jos jednom sretna kupovina pa cemo to zakiti prve prilike dodjem u PG ili TG kako hoces ali mene je milije PG.Para i zena da uvijek imamo a cije su nije vazno
najlakshe je motor zamijeniti u sluchaju da ne odgovara.
Vidimo se na druzenjima i drumovima stari `ebachi
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
tako je tattoo, a ne ovi scooteri i vespe ka niko sto vozi 
risk,is what makes life worth living.
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
Kakvu imas memoriju , kao XP . Ja sam potpuno zaboravio na tu izrecenu misaoTattoo wrote:Space Director wrote:Niko, volis ove muske boje na motoru, a?
Crveno ........... na rados'
Nema motora ispod 100 konja i 4 cilindra
Yamaha... Touching your heart
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Tachno, nema motora ispod 100 konja!
Sve ostalo su skuteri
.
Nisam htio da puknem sve pare zbog rodjendana djece i slave,
dolazi nova godina i sezona bordovanja...ihaaa, ne mogu prs u prkno i da pjevam no moram malo lufta sebi organizovat
a ovakav motor je lako promijeniti uz pride kesha tako da...nisam bez motora to je glavno a ostalo cemo vidjet
Sve ostalo su skuteri
Nisam htio da puknem sve pare zbog rodjendana djece i slave,
dolazi nova godina i sezona bordovanja...ihaaa, ne mogu prs u prkno i da pjevam no moram malo lufta sebi organizovat
a ovakav motor je lako promijeniti uz pride kesha tako da...nisam bez motora to je glavno a ostalo cemo vidjet
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
Hoces li zakljucavati ovaj oglas, pa neka Tattoo i Bosko komentarisu nedje drugo...

Yamaha... Touching your heart