I:beverly 250 vs madison 3 250

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
virtualmne
Stoper
Stoper
Vozim: Beverly tourer 250

I:beverly 250 vs madison 3 250

Post by virtualmne »

Potrebna mi je mala pomoc,naime kupujem motor od 250 kub., u ponudi imam trenutno beverly tourer 250 i madison 3 isto 250, oba su prosla blizu 12000. Motor ce mi sluziti kako po gradu tako vise po otvorenom putu, dakle poci do mora sa njim i sl. VAse misljenje koji je bolji i kvalitetniji.

Sta bi mi preporucili prije da uzmem, i kakva su vasa iskustva sa ovim motorima (ukoliko ih imate,naravno).
Last edited by virtualmne on 22 Nov 2011 17:05, edited 2 times in total.
dadopg
Grijač guma
Grijač guma

Re: I:mala pomoc

Post by dadopg »

Piaggio ja broj jedan sto se tice motora-skutera i po mom misljenju malaguti se ne moze poredit sa njim,i koliko sam cuo malaguti medison proizvode u kinu,dakle piaggio beverli No1
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

vozim motore i skutere od 16 godina...imao sam podosta skutera.moj iskreni predlog ti je beverly.zbog svega...djelova...pouzdanosti...mada,ukusi su razliciti.ja bi uzeo beverly.i sad vozim beverly 400ie.
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

virtualmne wrote:Potrebna mi je mala pomoc,naime kupujem motor od 250 kub., u ponudi imam trenutno beverly tourer 250 i madison 3 isto 250, oba su prosla blizu 12000. Motor ce mi sluziti kako po gradu tako vise po otvorenom putu, dakle poci do mora sa njim i sl.

Sta bi mi preporucili prije da uzmem, i kakva su vasa iskustva sa ovim motorima (ukoliko ih imate,naravno).

Ti kupujes scooter, a ne motor, da se razumijemo ;)
Nema to veze jedno sa drugim :)
I kad stojim tesko me pratiti...
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Oba skutera imaju istu mašinu, tj pjađo 250. Osnovna razlika je u veličini točkova i dizajnu. Prednost uvjek dajem većem točku, i mislim da je beverli "upotrebljiviji" po svojoj konstrukciji za grad. Što se tiče puta, oba su ok, jedan naš član je prešao sa beverlijem 250 oko 45000 km i još uvjek je besprekoran i izgleda kao nov. Samo redovan servis. Prednost beverlija je kod prodaje, traži se i uvjek ga možeš prodati i kupiti motor :whistle:
Uglavnom, oba su dobar izbor, ne možeš pogriješiti.
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Post by jovan »

Malaguti Medison 3 i Beverly tourer 250 pokrece isti agregat. To je Piaggio Quasar 250, jednocilindricni, cetvorotaktni motor sa cetiri ventila, elektronskim ubrizgavanjem goriva, vodenim hladjenjem... Vazi za jedan od najboljih agregata u klasi od 250 kubika. Sto se mehanike tice neces pogrijesiti koji god kupis. Najbolje je da provozas oba skutera, ako su ti na raspolaganju ovi iz ponude, pa sam odluci. Srecna kupovina! Pozdrav!
virtualmne
Stoper
Stoper
Vozim: Beverly tourer 250

Post by virtualmne »

Pa cuo sam komentare tipa da je medison zivlji i bolji kad je u pitanju voznja na otvorenom putu, i meni malo smeta mali tocak kod medisona, ali neznam ima li to kakve veze kad je stabilnost u pitanju
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

mali tocak ti je zeznut za brzine preko 140
+1389+
ThePower
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Kawasaki z750

Post by ThePower »

Drug koji je vozio oba rekao mi je da je Malaguti neuporedivo udobniji na duza putovanja.Mada najbolje je da ih ti sam probash i vidish koji ti 'lezi' 8-)
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

ThePower wrote:Drug koji je vozio oba rekao mi je da je Malaguti neuporedivo udobniji na duza putovanja.Mada najbolje je da ih ti sam probash i vidish koji ti 'lezi' 8-)
Slazem se.Vozio sam oba i Malaguti mi je ljepsi i bolji za voznji.Cak sam cuo od majstora da je Malaguti bolji od Beverlija,tj.da se ne kvari kao Beverly.Musa mi reka :D
Moj predlog je Malaguti,a i ljepse izgleda,ima bogatiju tablu,veci sic za vozaca i suvozaca,veci vizir...
Post Reply