Navigacija!

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Re: Navigacija!

Post by Space Director »

Lavlje-Srce wrote:Rijeshicu ja to sa garmin nuvi 1450 180 eura pa po potrebi imam top case na rezervoar nepropusni za nju, samo cu je kad pocne kise prebachit sa drzacha ispod najlona
ili cu nac original nepropusnu torbicu za njega koju cu da navuchek preko i zatvorit patentom fino kad pocne da pada kisa i kraj price...
Mnogo mi je 400-500 eura da dam za taj aparat vodonepropusni, te ovakav, te onakav...Sa ovim cu zavrsit posa ;)

A zavrsices posa, ali je malo ciganski...folija, ovo ono. E jedino ako je crvena folija, onda ima smisla... :)
I kad stojim tesko me pratiti...
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Space Director wrote:
Lavlje-Srce wrote:Rijeshicu ja to sa garmin nuvi 1450 180 eura pa po potrebi imam top case na rezervoar nepropusni za nju, samo cu je kad pocne kise prebachit sa drzacha ispod najlona
ili cu nac original nepropusnu torbicu za njega koju cu da navuchek preko i zatvorit patentom fino kad pocne da pada kisa i kraj price...
Mnogo mi je 400-500 eura da dam za taj aparat vodonepropusni, te ovakav, te onakav...Sa ovim cu zavrsit posa ;)

A zavrsices posa, ali je malo ciganski...folija, ovo ono. E jedino ako je crvena folija, onda ima smisla... :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Molio bi za pomoć tehnološki više osvještene kolege od mene:

Imam Mitac Mio Moov 360 navigaciju iz 2008.godine i želio bi da "update"-ujem mape. Možete li me posavjetovati kako to što jeftinije i bezbolnije da uradim?
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

jel ti otkljucavana ta mio moov, ja sam jedno vrijeme radio sa mapama i otkljucavanjima i svime vezano za navigacije, i iskreno mio je najbolji za taj rad, ono sto ti treba je lako, igo se stavi, al prvo skidas wince unlocker , iliti da se ne mucis fino polijepo odes na gpspassion i gps underground forume , skines par fajlova ubacis memo card i gotovo
risk,is what makes life worth living.
Post Reply