AKCIJA....predlog
-
LION
- Test vozač kaskader

Re: AKCIJA....predlog
ok...ok...nemojte me bukvalno shvatiti.Ranko u pravu si.jebiga,ova teska vremena i nas pritiskaju,to je tacno...u potpunosti se slazem sa tobom. 
-
czoldtimer
- Stoper

- Vozim: CZ 250 Enduro i Motoguzzi V 35 II iz 1974 i 1981 g.
Mi smo motoraši i trebamo uvijek kad smo u mogućnosti pomoći svima ali po mom mišljenju najprije ljudima našeg interesovanja, braći po motorima ili njihovim porodicama.Nedavno je stradao jedan od najvecih zaljubljenika u motocikle i motosport u CG Franjo Langer.Sigurno je da je njegovoj porodici teško i da se tu može nešto pomoći i neko od administratora ili poznavalaca pokojnog Franja pođe u ime svih motorista da znaju da se ljudi kao Franjo ne zaboravljaju ...
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
ne znah cojeka, ali za idejuczoldtimer wrote:Mi smo motoraši i trebamo uvijek kad smo u mogućnosti pomoći svima ali po mom mišljenju najprije ljudima našeg interesovanja, braći po motorima ili njihovim porodicama.Nedavno je stradao jedan od najvecih zaljubljenika u motocikle i motosport u CG Franjo Langer.Sigurno je da je njegovoj porodici teško i da se tu može nešto pomoći i neko od administratora ili poznavalaca pokojnog Franja pođe u ime svih motorista da znaju da se ljudi kao Franjo ne zaboravljaju ...
- Hellboy
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor
Za akcije ovakvog tipa uvijek racunajte i na mene
znaci +1
znaci +1